Yandex Metrica

'Çok fena aldatıldım' demişti... İrem Derici ve Cem Belevi barıştı! Gönlünü bakın nasıl aldı

'Çok fena aldatıldım' demişti... İrem Derici ve Cem Belevi barıştı! Gönlünü bakın nasıl aldı

Ünlü şarkıcı Cem Belevi, katıldığı 'Zamanın En İyileri' ödül gecesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Şarkıcı, İrem Derici ile barıştıkları iddialarını doğruladı.

Magazin

23.01.2024, 18:40

Ünlü isimler geçtiğimiz günlerde düzenlenen 'Zamanın En İyileri' ödül töreni gecesinde bir araya geldi. Geceye, Gülben Ergen, Cem Belevi, Kerem Alışık, Murat Kurşun, Cihan Şimşek, Lerzan Mutlu gibi ünlü isimler katıldı.

Cem Belevi, tören öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü isim, İrem Derici ile barıştıkları konusuyla ilgili konuştu.

"EVET, YALANLAMIYORUM"

Belevi, İrem Derici ile barıştığı yönünde çıkan haberler hakkında şöyle dedi:

"Evet, böyle bir olayı yalanlamıyorum, barışmış olabiliriz. İrem dünya tatlısı birisi. Bu işler kısmet barışmış olabiliriz. En güzel gülleri hak ediyor." Belevi'nin ayrı kaldıkları günler için Derici'ye 96 gül gönderdiği öğrenilmişti.

NE OLMUŞTU?

İrem Derici ve Cem Belevi'nin yaz aylarında aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. İkili konu hakkında açıklama yapmamış, birkaç ay sonra yollarını ayırma kararı almıştı. Yaşananların ardından İrem Derici, konuk olduğu İbo Show'da "3-4 ay önce çok fena aldatıldım. Yakalamadım, yakalattılar" diye itirafta bulunmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading