Yandex Metrica

Sitede Ara

Ceyhun Fersoy'a saldırı anı kamerada! Korkunç saldırı böyle görüntülendi

Ceyhun Fersoy'a saldırı anı kamerada! Korkunç saldırı böyle görüntülendi

Seksenler dizisinde rol alan çift Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner, geçtiğimiz hafta Cihangir'de darp edilmişti. Oyuncu yüzünden yaralanırken, saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı.

Magazin

23.01.2024, 18:31

Oyuncu çift Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner, geçtiğimiz hafta Cihangir'de gittikleri bir mekanda talihsiz bir olay yaşamıştı. Çift, eğlence mekanında darp edildiklerini iddia etmiş, Ceyhun Fersoy'un yüzünden yaralandığı öğrenilmişti. Kavgaya dair görüntüler ortaya çıktı.

"POLİSLER HAYATIMIZI KURTARDI"

Söylemezsem Olmaz isimli programa bağlanan ikili, "Oradaki bodyguardlar bizi dışarı çıkarmadı. Ceyhun, masanın üstüne çıkıp ‘Buradan çıkmak istiyoruz’ diye bağırdı. Bu bölümü 'Ceyhun küfrediyor' diye yansıtmaya çalışmaları alçakça. Vücudumda morluklar var, Ceyhun’un kaşı patladı. Polis abi bizi mekândan çıkardı ve hayatımızı kurtardı. Şikâyetçi olduk ve dava açıldı." dedi.

"CEYHUN'UN SURATI KAN İÇİNDEYDİ"

Kanal D'ye açıklamalarda bulunan Fersoy, hemen polisleri aradığını belirterek "Asansöre girdiğimde sadece gözlerim gözüküyordu. Kaşıma 7-8 tane dikiş atıldı" ifadelerini kullandı.

Eşi Begüm Öner ise "Ceyhun'un suratı kan içinde. Elim kırıldı diye bağırıyorum. Yerlerde sürüklendik. Biz kadın erkek demeden saldırıya uğrayıp, darp edildik. Beni itip küfür ettiklerinde Ceyhun da oradakileri ittirmiş" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading