Yandex Metrica

Ceren Hindistan velayet davasını kazandı! Magazin yorumcularına ateş püskürdü: Anneliğimi hadsizce sorgulayan...

Ceren Hindistan velayet davasını kazandı! Magazin yorumcularına ateş püskürdü: Anneliğimi hadsizce sorgulayan...

Ceren Hindistan ve kızının babası Ümit Aslan arasındaki velayet davasında karar çıktı. Mahkeme, 6 yaşındaki Arya'nın annesi Ceren Hindistan'da kalmasına karar verdi.

Magazin

04.03.2024, 19:08

İş insanı Ümit Aslan, kızı Arya'nın velayetini almak için Ceren Hindistan'a dava açmıştı. Kızının böbrek rahatsızlığı olduğu ve uzun süre tedavi gördüğünü söyleyen Aslan, oyuncu Hindistan'ın kızına bakamadığını öne sürmüştü.

Bugün Anadolu 14. Aile Mahkemesi'nde görülen davada mahkeme, Ümit Aslan'ın velayetin değiştirilmesi ya da ortak velayet düzenlemesi talebini reddetti. Mahkeme, babanın belirli günlerde çocuğuyla şahsi ilişki kurması için de yatısız görmesi kararını verdi.

İTİRAZ TALEBİ REDDEDİLDİ

Mahkeme sonrası itiraz eden Ümit Aslan'ın itiraz talebi İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 11. Hukuk Dairesi tarafından reddedildi. Anne Ceren Hindistan'ın çocuğun eğitim, bakım, sağlık ve korunma görevlerini ihmal ettiğine dair somut deliller bulunmadığını ve annenin kızının tedavisi konusunda eksikliğinin olmadığını belirtti.

"ANNELİĞİMİ FÜTURSUZCA ELEŞTİRENLER NEREDE?"

Ceren Hindistan, kararın ardından sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Oyuncu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Nerede şu fütursuzca, hadsizce anneliğimi eleştiren sözde Magazin yorumcuları! Biri çıkıp da sağlık konusunda hekim gibi konuşuyordu. Diğeri davanın hakimi gibi konuşuyordu! Neredesiniz? Aldınız mı cevabınızı? Ben hiçbir zaman kaybetmem. O sizin dedikodu masalarınızda, Magazin adı altında benim anneliğimi eleştirip ve çocuğumun adını o ağzınıza pelesenk edip, yargı dağıtıp konuştuğunuz takdirde bir daha sükûnetimi korumam. Benim anneliğimi eleştirecek kişi, kimliğinde anne adı Ceren Hindistan yazan o melektir. Sizin haddinize değil, dış kapının mandalları."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading