Yandex Metrica

Cengiz Kurtoğlu hakkında şoke eden iddia! 'Katilce bir şekilde saldırdı'

Cengiz Kurtoğlu hakkında şoke eden iddia! 'Katilce bir şekilde saldırdı'

Katıldığı bir doğum gününde Cengiz Kurtoğlu tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Mustafa Can 2. Sayfa programına katıldı. Can, olayla ilgili yaşadıklarını anlattı.

Magazin

23.01.2024, 18:21

Tolga Yüce'nin 22 Kasım akşamı Sarıyer'de düzenlenen doğum günü partisi olaylı bitti. Sanatçı Cengiz Kurtoğlu ile Mustafa Can arasında çıkan kavga gündem oldu. Mustafa Can, Kurtoğlu'nun kendisine bıçakla saldırdığını iddia etti. Can, konuk olduğu 2. Sayfa programında yaşadıklarını anlattı.

SERVİS BIÇAĞIYLA SALDIRDI

Olay, Sarıyer İstinye'de bulunan bir restoranda gerçekleşti. İş insanı Mustafa Can, arkadaşının doğum gününü kutlamak üzere restorana gitti. Cengiz Kurtoğlu ile aralarında tartışma çıkması üzerine ünlü sanatçı, Mustafa Can'a servis bıçağıyla saldırdı.Olay yerine gelen polis ekipleri Cengiz Kurtoğlu'nu gözaltına alırken, yüzünden yaralanan Mustafa Can sanatçıdan şikayetçi oldu. Kurtoğlu emniyetteki ifadesinde Orhan Gencebay'a ve sanatçılara hakaret ettiği için tartıştığını söyledi.

"ORHAN GENCEBAY'IN ROMAN ASILLI OLUP OLMADIĞINI SORDUM"

Mustafa Can, olay gecesi yaşadıklarının şokunu hala atlatamadığını söyledi. Tolga Yüce ile henüz bir ay önce tanıştığını, ayıp olmasın diye doğum gününe gittiğini belirten Can, "7-8 kişilik bir gruptu. Tanıdık olarak bir Erol Köse ve Tolga vardı. Sonra Cengiz bey geldi. Normal konuşurken Cengiz bey konuyu Bulgaristan'dan açtı ben de Boşnak olduğum için muhabbete dahil oldum. " diye konuştu.

Cengiz Kurtoğlu'nun Bulgaristan vatandaşı olduğunu söylemesi üzerine Orhan Gencebay'dan konu açıldığını söyleyen Mustafa Can, "Bulgaristan'daki roman asıllı şarkıcılardan konuşurken Orhan Gencebay'ın roman asıllı olup olmadığını sordum. Cengiz Kurtoğlu önce duraksadı sonra birkaç dakika sonra 'Hayır' dedi. Yanımdaki Tolga Yüce elimi sıkıp 'Abi bir şey sorma' dedi." ifadelerini kullandı.

"KÜFÜR EDİP ÜZERİME SALDIRDI"

Konuşmalardan sonra Cengiz Kurtoğlu'nun kendisine küfür ederek 'Kalk ulan oradan' dediğini söyledi. Mustafa Can, "Şimdi bir suçum yokken böyle bir terbiyesizliğe maruz kaldım. Beni oradan 'abi o kafayı buldu sen üsteleme' falan diye beni oradan götürmeye çalıştılar. O sırada  Cengiz Kurtoğlu ve 4-5 adam arkamdan geldi. Kurtoğlu, masadan servis bıçağını alıp direk üzerime geldi. Esra Sönmezer'den başka kimse araya girmeye çalışmadı." dedi.

"ÖZÜR DİLERSE ŞİKAYETİ GERİ ÇEKERİM"

Mustafa Can, açıklamasının devamında şöyle konuştu:

"Önce yumruk salladı ama boşa çıktı. Sonra bıçakla önce burnuma sonra yanağıma saldırdı. Düşmanca ve katilce bir saldırıda bulundu. Cengiz Bey benden özür dilerse şikayetimi geri çekebilirim. Bana bıçağın keskin olmayan tarafıyla saldırdı. Ben bu olaydan önce Cengiz Kurtoğlu'nu severdim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading