Yandex Metrica

Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'dan çok konuşulacak hamle! Dizi film tarihine geçecek

Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'dan çok konuşulacak hamle! Dizi film tarihine geçecek

Dizi film sektörünün iki önemli ismi olan Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz, önemli bir harekete destek veriyor. İkili, yabancı prodüksiyon ekipleri örnek alarak çalışma sistemini değiştiriyor.

Magazin

23.04.2024, 18:19

Sinema ve dizi sektöründeki çalışma saatleri, hem set çalışanlarının hem oyuncuların tepki göstermesine ve dijitale doğru yön değiştirmesine neden olmuştu. 

Netflix, Disney Plus, Amazon ve beIN CONNECT gibi dijital platformların yerli projelere önem vermesi de sektörün oldukça değişmesine neden oldu. Birçok kişi çalışma ve iş saatleri daha uygun projelere yöneldi. Bu nedenle setlerde 5+2 gün sistemi uygulanmaya başlanıyor. 

Daha önce Netflix'in Kulüp dizisinde rol alan Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Salih Bademci ve Fırat Tanış da bu konuyla ilgili duyuru yapmıştı. Şimdi ise ülkemizde yapılacak olan uygulamaya Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'dan büyük destek geliyor.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

ÇALIŞMA SAATLERİ UYGULAMASI DEĞİŞİYOR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Cem Yılmaz'ın Netflix için hazırladığı "Ayzek'le Bir Gece" filmi ve Yılmaz Erdoğan'ın Disney Plus'ta yayınlanacak olan "Organize İşler" dizisi bu uygulama için pilot proje seçildi.

Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda 5 gün çalışıp 2 gün repo yaptıklarını açıklamıştı. Yılmaz Erdoğan'ın da aynı sistemle çalışacağı öğrenildi. 1 Mart'tan itibaren tüm dijital dizi ve filmler ise 5+2 sistemiyle çekilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading