Yandex Metrica

Cansu Dere'nin ardından Sadakatsiz'de ikinci kez koronavirüs paniği! Ekrana yeniden ara veriyor

Cansu Dere'nin ardından Sadakatsiz'de ikinci kez koronavirüs paniği! Ekrana yeniden ara veriyor

Sadakatsiz dizisinden koronavirüs vakaları gelmeye devam ediyor. Cansu Dere'nin ardından dizide Aras'a hayat veren Berkay Ateş de hastalığa yakalandı.

Magazin

23.01.2024, 18:42

Kanal D'nin ikinci sezonunda da ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz'de şu sıralar koronavirüs paniği yaşanıyor. Yeni yılda bir süre ekrana ara veren dizi geçtiğimiz günlerde sete çıkmıştı. Ancak Cansu Dere'nin koronavirüse yakalanması nedeniyle Asya'lı sahnelerin çekimi gecikmişti.

Dere geçtiğimiz hafta pozitiften negatife döndü. Ancak diziden bir korona haberi daha geldi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Dere'nin dizideki partneri Berkay Ateş ve set ekibinden birkaç kişinin de koronaya yakalandığı ortaya çıktı.

EKRANA TEKRAR ARA VERİYOR

Üst üste koronavirüs vakalarıyla gündeme gelen Sadakatsiz'in yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Dizinin Twitter hesabından yapılan açıklamada "Değerli izleyicilerimiz; her çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizimiz Sadakatsiz’in bu haftaki yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere…" ifadeleri kullanıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading