Yandex Metrica

Can Yaman'a İtalya'da büyük şok! Öldürmek için arıyorlar

Can Yaman'a İtalya'da büyük şok! Öldürmek için arıyorlar

Kariyerine bir süredir İtalya'da devam eden Can Yaman, saplantılı hayranları nedeniyle zor günler yaşıyor. Yaman, hayranları nedeniyle başka bir eve taşınmak zorunda kaldığını açıkladı.

Magazin

31.03.2024, 08:36

Erkenci Kuş, Bay Yanlış, Dolunay gibi dizilerde rol alan Can Yaman, bir süre önce İtalya'ya gitmiş ve kariyerine orada devam etme kararı almıştı. Oyuncu, İtalya'da Sandokan, Viola come il mare adlı dizilerle anlaşma sağlamıştı. Sık sık İtalya'da hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan oyuncu, ülkedeki kadınların gözdesi olmuş durumda. Ancak şimdi ise oyuncunun başı bazı hayranları nedeniyle dertte.

Sosyal medyadan paylaşım yapan oyuncu,  bazı kişilerin hayranlığının tehlikeli boyuta ulaştığını söyledi. Saplantılı hayranlarının Roma'daki evine kadar gelip kendisini taciz ettiğini söyleyen yakışıklı oyuncu, bazı fanlarının ise daha ileriye gittiğini açıkladı.

ÖLÜM TEHDİTLERİ ALIYOR

İtalyan basını, başta Can Yaman'ın İtalyan spor spikeri eski sevgilisi Diletta Leotta olmak üzere ünlü oyuncuyla adı anılan birçok kadının, saplantılı hayranları tarafından ölüm tehditleri aldığını yazdı. Hatta bazı fanları, Leotta'ya kanlı tehdit mektubu dahi yolladı.

Yaman, saplantılı hayranları nedeniyle Roma'daki evinden başka bir yere taşınmak zorunda kaldığını da açıkladı. 

Ünlü oyuncunun, Roma'da aylık kirası 10 bin Euro olan başka bir daire tuttuğu öğrenildi. Bu arada İtalyan polisi de Can Yaman'a yapılan tacizi araştırıyor..

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading