Yandex Metrica

Sitede Ara

Camdaki Kız Nalan’dan olay yaratacak sözler! Burcu Biricik’in fotoğrafı olay oldu

Camdaki Kız Nalan’dan olay yaratacak sözler! Burcu Biricik’in fotoğrafı olay oldu

Camdaki Kız Nalan’dan olay yaratacak sözler! Burcu Biricik’in fotoğrafı olay oldu! İşte haberin detayları…

Magazin

23.01.2024, 18:29

Kanal D ekranlarının sevilen ve çok izlenilen dizisi 'Camdaki Kız'da 'Nalan Koroğlu' karakterine hayat veren Burcu Biricik, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olmaya devam ediyor. Reklamcı Emre Yetkin'le mutlu bir evliliği olan güzel oyuncu, eşiyle verdiği pozu takipçileriyle paylaştı. Biricik'in fotoğrafta kullandığı eğlenceli filtre ise dikkatlerden kaçmadı. 2 sezondur Gülseren Budaycıoğlu'nun aynı adlı romanından ekranlara uyarlanan 'Camdaki Kız' dizisinde başrol oynayan Burcu Biricik, 2016 yılında reklamcı Emre Yetkin ile nikah masasına oturmuştu.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

“KOCACILIK”

Mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çift, mutlu hallerini sosyal medya hesaplarından takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmiyor. Instagram'da 3,2 milyon takipçisi olan Burcu Biricik, eşiyle olan karelerine bir yenisini daha ekledi. Emre Yetkin'le çektiği selfieyi takipçileriyle paylaşan Biricik, paylaşımına; "Kocacılık" notunu düştü. Güzel oyuncunun eğlenceli bir filtre uyguladığı poz, büyük ilgi gördü.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

“KAZA GEÇİRMEDİM, ÇOK İYİYİM”

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Burcu Biricik'in 'Camdaki Kız' dizisinden ayrılacağı ve yerine ise Neslihan Atagül'ün geleceği iddiaları sosyal medyada bir hayli konuşulmuştu. Ayrıca ünlü ismin trafik kazası geçirdiği iddiaları da ortaya atılmıştı. Hakkındaki tüm bu iddialara Instagram hesabından cevap veren 32 yaşındaki güzel oyuncu, sessizliğini bozmuştu. Biricik, hesabının hikayeler bölümünden yayınladığı videoda; "Hayır arkadaşlar. Çok şükür kaza geçirmedim, çok iyiyim" şeklinde konuşmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading