Yandex Metrica

Camdaki Kız'ın Muzo'su Enis Arıkan'ın estetik itirafı olay yarattı! Yaptırdığı işlemleri tek tek sıraladı

Camdaki Kız'ın Muzo'su Enis Arıkan'ın estetik itirafı olay yarattı! Yaptırdığı işlemleri tek tek sıraladı

Enis Arıkan, önceki gün yaptığı "Ben doğal güzelim" açıklamasıyla gündem olmuştu. Estetik itirafında bulunan oyuncu, yaptırdığı işlemleri açıkladı.

Magazin

29.02.2024, 16:28

Şimdilerde Camdaki Kız dizisinde Muzo karakterine hayat veren Enis Arıkan, oyunculuk performansının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da konuşulmaya devam ediyor. Arıkan kendisinin yıllar önceki haliyle şimdiki halini kıyaslayan paylaşıma yanıt verdi. "Beni yok edemeyeceksiniz, ben doğal güzelim" ifadelerini kullandı.

Arıkan daha sonra birçok kez operasyon geçirdiğini belirterek "Sadece saçımda biraz ek var, gözaltı dolgum var, burun dolgum var, botoksum var, biraz da liposuction var. Kısacası doğalım, iftira atmayın artık." dedi.

"HER YERİMDE ESTETİK VAR"

Diğer yandan iki yıl önce 2. Sayfa programına katılan Enis Arıkan, yine bir estetik itirafında bulunmuştu. Başarılı oyuncu, "Her yerimde estetik var, minik minik yaptırıyorum. Botoks değil, ışık dolgusu yaptırdım. Saçlarım vardı ama azdı. Sonra saç ektirdim. Daha sonra dizi için saçıma protez taktılar ve bir daha kendi saçımı kullanmak istemedim." şeklinde konuşmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading