Yandex Metrica

Sitede Ara

Büyük rezaletin perde arkası ortaya çıktı! Hülya Avşar, Coşkun Sabah'ı bakın nasıl aldatmış

Büyük rezaletin perde arkası ortaya çıktı! Hülya Avşar, Coşkun Sabah'ı bakın nasıl aldatmış

Hülya Avşar'ın bir döneme damgasını vuran ihaneti yeniden gündeme geldi. Coşkun Sabah, katıldığı bir programda Hülya Avşar'ın kendisini Tanju Çolak'la aldatması hakkında konuştu.

Magazin

23.01.2024, 19:30

Coşkun Sabah, Gökay Kalaycıoğlu'nun YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programının bu haftaki konuğu oldu. Yıllar önce askerdeyken Hülya Avşar tarafından aldatılan Sabah, yaşadıkları hakkında samimi açıklamalarda bulundu. 

"KOLAY DEĞİLDİ AMA ATLATTIM"

Sanatçı, Kalaycıoğlu'nun "Hülya Avşar seni Tanju Çolak'la aldattığında askerdeyken ne hissettin?" sorusu üzerine yıllar süren sessizliğini bozdu. Sabah, şöyle konuştu: 

"Üzüldüm tabi, çok üzüldüm. O günleri açmayalım. Buna hangi erkek üzülmez? Tezkere alıp çıktıktan sonra görüşmek istemedim. Kolay bir şey değildi ama atlattık. Allah sabrını veriyor. İnsanlar sevdiklerini kaybediyor. Hülya Avşar'ı 1-2 sene sonra affettim."

"TANJU İLE BU DURUMLARI AŞTIK"

Tanju Çolak ile arkadaş olduklarını söyleyen Sabah, "Uygar insanlarız. Bu durumları aştık. Bizim dünyamızda her şey var. Mesleği yaparken bu anlayışla yapmamız lazım. Ben çapkın biri değilim. Beni bulan kişi Hülya Avşar'dı. Birkaç kez beni izlemeye gelmişti, sonra da aradı" ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading