Yandex Metrica

Sitede Ara

Buse Varol imajını değiştirmişti... Alişan'dan yorum gecikmedi: Alıştık, yapacak bir şey yok

Buse Varol imajını değiştirmişti... Alişan'dan yorum gecikmedi: Alıştık, yapacak bir şey yok

Son günlerde evliliklerinde kriz olduğu yönünde haberlerle gündeme gelen Alişan ve Buse Varol, ilişkilerini düzeltmeye çalışıyor. Buse Varol, dün yeni imajını takipçileriyle paylaştı. Eşinin yeni haline Alişan'dan yorum geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:52

Alişan ve Buse Varol kızları Eliz'in doğum gününü ayrı ayrı kutlamış, evliliklerinde kriz yaşadıkları ortaya çıkmıştı. Uzun süredir bir arada görünmeyen ve birlikte paylaşım yapmayan çiftin boşanacakları iddia edilmişti. Ancak Buse Varol'un alyansını yeniden takması aradaki buzları erittikleri şeklinde yorumlanmıştı.

Boşanma haberleriyle gündemden düşmeyen Alişan, önceki gün yeğenleriyle Etiler'de alışveriş yaparken objektiflere yansıdı. Varol'un alyansını tekrar taktığı hatırlatılan şarkıcı, "Yüzüğü ara ara takıyor zaten, onunla alakalı hiçbir şey yok" ifadelerini kullandı. 

"NE DİYEBİLİRİM Kİ?"

Özel hayatı hakkında konuşmayan Alişan, eşinin yeni imajıyla ilgili soruya "Alıştık artık, yapacak bir şey yok; uzun kısa veya değişik renklere saçlarını boyatıyor. Ne diyebilirim ki?" diyerek gülümsedi. Şarkıcı daha sonra bulunduğu yerden uzaklaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading