Yandex Metrica

Buray'dan şaşırtan aşk açıklaması! '2022 yılında da...'

Buray'dan şaşırtan aşk açıklaması! '2022 yılında da...'

Şarkıcı Buray önceki akşam Bebek'te objektiflere yansıdı. Aşk hayatıyla ilgili konuşan şarkıcı, popun kraliçesi polemiğiyle ilgili de yorum yaptı.

Magazin

23.01.2024, 18:31

Şarkıcı Buray, geçtiğimiz akşam Bebek'te bulunan bir mekan çıkışında görüntülendi. Şarkıcı, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken özel hayatıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

"Dünyada en çok görmek istediğiniz yer neresi?" sorusuna yanıt veren sanatçı, "Şu an dünyada 192 ülke var. Ben yaklaşık 50'sini gezip gördüm. Bu gezegenin her köşesi ayrı bir güzel" dedi.

"BİTCOİN İLE ÖDEME KABUL EDEBİLİRİM"

Kripto paralarla ilgilendiğini belirten Buray, sahne ücretini kripto para ile kabul edip etmeme konusundaki soruya "Neden olmasın? Bitcoin ve Etherium uygun bir yöntem olarak kulağa hoş geliyor. Teklif gelirse bir düşünürüm elbette. Yeniliklere açık olmak gerek" şeklinde yanıt verdi.

AŞK HAYATI KARANTİNADA

Buray, 2022 yılında da aşk hayatının bir süre karantinada olacağını belirterek konser ve turnelerine odaklanacağını söyledi. Şarkıcı, yeni şarkısının da müjdesini verdi.

POPUN KRALİÇESİ TARTIŞMASI 

Müzik dünyasında son günlerde çıkan popun kraliçesi tartışması hakkında konuşan sanatçı, "Popun kraliçesi tartışmasız Sezen Aksu'dur. Bu konuda kimseyle polemiğe girmem. Çok net ve açık ara derim" diye konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading