Yandex Metrica

Burak Sergen alkolü fazla kaçırıp yere kapaklanmıştı! İddialara ateş püskürdü

Burak Sergen alkolü fazla kaçırıp yere kapaklanmıştı! İddialara ateş püskürdü

Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen, geçtiğimiz akşam iki kadın arkadaşı ile evine girerken görüntülendi. Alkolün dozunu fazla kaçıran ve yere kapaklanan oyuncu, olaylı gece hakkında ilk kez konuştu.

Magazin

23.01.2024, 18:30

Burak Sergen, koronavirüs tedavisi gördüğü dönemde eşinin ihaneti ile sarsılmıştı. Zor günleri geride bırakan Sergen, geçtiğimiz günlerde evinin önünde iki kadın arkadaşı ile birlikte objektiflere yakalandı. Alkolün dozunu fazla kaçıran Sergen yere kapaklandı. Oyuncu, iki kadın arkadaşının yardımıyla güçlükle ayağa kaldırıldı.

Alkolün etkisiyle konuşmakta zorlanan Burak Sergen, evinin önündeki iki kadın için "Onlar benim kardeşim" dedi. Yaşanan gece olay yaratırken, Burak Sergen Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu. 

"HASTALIĞIN İZLERİ DEVAM EDİYOR"

Koronavirüsün etkilerinin devam ettiğini söyleyen Sergen, "Aşırı bir yağmur yağıyordu ve evimin önü yokuş. Çıkarken zorlandım. Nisan'da hastaneye yattım, Ağustos başında yürüyebildim. Hala konuşurken nefes nefese kalıyorum." dedi. 

"YERLERDE SÜRÜNMÜYORUM"

"Yağmur yağdığı için ayağım kaydı. Merdivenlerdeki kedi ve köpeklere basmamak için atladım, ayağım kaydı. Düşmemek için biraz oturdum, o sırada muhabirler gelince aynı şekilde kalktım. Yerlerde sürünmüyorum Bilal Bey'in dediği gibi. Beni nerede alkollü görmüş merak ediyorum?" ifadelerini kullandı.

"ALDATILMAK TRAVMA YARATTI"

Aldatılmasıyla ilgili konuşan Burak Sergen, "Ben yoğun bakımdayken ahlaka uymayan durumlarla karşılaştım. Olay yargıda. Onlar bende travma yarattı." diye konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading