Yandex Metrica

Burak Özçivit, set çalışanlarının 'hakaret' iddialarına yanıt verdi

Burak Özçivit, set çalışanlarının 'hakaret' iddialarına yanıt verdi

Burak Özçivit, önceki akşam yüzü olduğu markanın davetine katıldı. Oyuncu, Kuruluş Osman dizisi setinde yaşananlara ilişkin konuştu.

Magazin

23.01.2024, 18:09

Kuruluş Osman dizisinin set çalışanları, dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit hakkında hakaret nedeniyle suç duyurusunda bulunmuştu. Çalışanlar, oyuncunun kendilerine hakaret ve küfür içerikli sözler sarf ettiğini iddia etmişti. Özçivit, katıldığı davette konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"BENİM DURUŞUM BELLİ"

Burak Özçivit, önceki akşam marka yüzü olduğu Altınyıldız Classics’in Ulus 29’da düzenlediği davete katıldı. Oyuncu, rol aldığı “Kuruluş Osman” dizisinin setinde yaşadığı olayla ilgili konuştu. Set çalışanları, Özçivit’in kendilerine hakaret içerikli sözler söylediğini öne sürerek oyuncu hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Özçivit, hakkındaki iddialar için, "Beni hepiniz tanıyorsunuz. Benim çizgim, duruşum belli. Bire bir beni ilgilendiren bir durum değil." ifadelerini kullandı.

KİTAP ÇIKARIYORLAR

Geceye Özçivit'in yanında eşi Fahriye Evcen de katıldı. Yeni projelerinden bahseden Evcen, Burak Özçivit ve kendisi adına Ortadoğu'da kitap çıkaracağını söyledi. Kitabın hazırlık aşamasında olduğunu söyleyen Evcen, "Kitap tamamen Burak ve benim adıma çıkıyor. Ortadoğu için yapılan bir proje, sevenlerimize biraz motivasyon kaynağı olacak" dedi.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading