Yandex Metrica

Burak Kut'un eşi 'çirkin' yorumlarına dayanamadı, ateş püskürdü!

Burak Kut'un eşi 'çirkin' yorumlarına dayanamadı, ateş püskürdü!

90'lı yıllara damgasını vuran Burak Kut, 2011 yılında doktor Cansen Yeni ile nikah masasına oturmuştu. Cansen Yeni, takipçisinin "Burak neden bu kadar çirkin bir kadınla evlendi" yorumuna verdiği yanıtla gündem oldu.

Magazin

13.04.2024, 00:01

Pop müziğinde 90'lı yıllara damgasını vuran Burak Kut, son dönemlerde oyunculuğuyla da adından söz ettiriyor. Türkiye'nin 'Bebetosu' olarak bilinen Burak Kut, sosyal medyada ilgiyle takip ediliyor.

Ünlü popçu, 2011 yılında Doktor Cansen Yeni ile dünyaevine girmiş, aynı yıl ilk çocukları Aden Bucak'ı kucaklarına almıştı. 10 yıldır mutlu evlilikleriyle örnek çiftler arasında yer alan çiftten Cansen Yeni Kut, sosyal medyada bir takipçisine verdiği yanıtla gündem oldu.

"ALLAH ÇİRKİN ŞANSI VERSİN"

Cansen Yeni Kut, bir kullanıcının  "Burak neden bu kadar çirkin bir kadınla evlendi bilmem ama gönül bu" şeklindeki yorumuna şöyle yanıt verdi:

"10 yaşından beri bir kadının eğitiminin önemli olduğunun bilincinde olup doktor olmam, genetikte, psikolojide doktora yapmam, üç dil bilmem, yurt dışında sağlık şirketi kurup ülkeme faydalı olmam, ailem ve çocuğum dışında kimsenin ailesiyle ilgilenmemem. Bence bunların hiçbiri değildir. Allah çirkin şansı versin."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading