Yandex Metrica

Bülent Ersoy'dan son kez 'Mustafa Keser' açıklaması

Bülent Ersoy'dan son kez 'Mustafa Keser' açıklaması

Bülent Ersoy, 'Benzemez Kimse Bize' programının kaldırılması sonrası gerilim yaşadığı Mustafa Keser hakkında son kez konuştu.

Magazin

23.01.2024, 18:09

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser arasındaki tartışma devam ediyor. Mustafa Keser, Bülent Ersoy'la birlikte sunduğu 'Benzemez Kimse Bize' programının yayından kaldırılmasının ardından Ersoy'u hedef alan açıklamalarda bulunmuştu. Keser, programın Bülent Ersoy'ıun kaprisleri ve hareketleri nedeniyle bittiğini iddia etmişti.

Bu açıklamalara yanıt veren Bülent Ersoy, konuyu yargıya taşıdı. Ersoy, 'toplumun önünde itibarının sarsıldığı' gerekçesiyle Mustafa Keser'e 1 liralık manevi tazminat davası açtı. Bu davaya Keser'den de yanıt gecikmedi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan sanatçı, "Bir lira? Karşı tarafa açılan tazminat davası, davacının kendine biçtiği değer kadardır." ifadelerini kullandı.

"BİR LİRALIK DAVAYA LAYIK"

Bülent Ersoy, ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'a konuştu ve Mustafa Keser'le ilgili son kez açıklama yaptığını söyledi. Ersoy, şu ifadeleri kullandı:

"Bu adamın söyledikleri son derece abesle iştigal. Beyan ettiğim halde hala daha konuşabilmek tavrında bulunabiliyor. Bu yaşanılanlar güzel mi? Bunlar çok yanlış şeyler. Bir sanatkarın bir sanatkara bu kadar saldırışı. O Keser bence gömüldü. Terbiye kurallarını çiğneyişiyle o gömüldü. O istediği kadar artık konuşsun. Ben bundan sonra hiçbir şekilde ona cevap vermem. Çünkü zaten kendisini efendim, bir şahsiyet olarak kabul etmiyorum.

Benim anladığım manada derli toplu bir kişilik olarak kabul etmiyorum ve onun içindir ki zaten fazla konuşmaya da gerek yok. Hayatımdaki bir insana yapılacak en büyük hakareti içeren, bir liralık bir dava açtım kendisine. O bir liralık davaya layık. Benim arkamda tef çalıyordu İzmir Fuarı'nda"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading