Yandex Metrica

Bülent Ersoy'dan Masumlar Apartmanı hamlesi! Milyon liralık görüşme

Bülent Ersoy'dan Masumlar Apartmanı hamlesi! Milyon liralık görüşme

Masumlar Apartmanı dizisi finale adım adım yaklaşırken, Beyoğlu'nda dizinin çekildiği ünlü apartman satışa çıktı. Bunun üzerine sanatçı Bülent Ersoy, binayı satın almak için harekete geçti.

Magazin

23.01.2024, 19:16

TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın çekildiği Beyoğlu'ndaki Temel Apartmanı satışa çıktı. Asmalı Mescit Jurnal Sokak'ta bulunan ve 1900'lü yılların başında inşa edilmiş olan apartmana Diva lakaplı Bülent Ersoy talip oldu.

2 hafta sonra final yaparak ekrana veda edecek dizi ile ünlenen bina 7 milyon dolara (108 milyon TL) satışa çıktı. Posta'nın haberine göre, dizinin büyük hayranı olan Bülent Ersoy, apartmanın satışa çıktığını duyunca talip oldu. Diva'nın fiyatıyla dudak uçuklatan binayı satın almak için görüşmelere başladığı öğrenildi.

KALORİFER VE ASANSÖRÜN KULLANILDIĞI İLK APARTMAN

Yaklaşık 100 yıl önce inşa edilen bina, 2. Abdülhamit'in İstanbul'a getirdiği İtalyan müzisyenlerin konaklaması için İtalyan mimar ve mühendislere yaptırılmıştı.

Temel Apartmanı'nda 12 daire bulunuyor. Dairelerin her birinin 190'ar metrekare olduğu biliniyor. Bina, İstanbul'un ilk kez asansör ve kalorifer kullanılan apartmanı. Daha önce binada Haluk Bilginer'in başrolünde yer aldığı Şahsiyet dizisi de çekilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading