Yandex Metrica

Bu haberi okuyanlar Hülya Avşar'ın çalışanı olmak için can atıyor! Bakın Avşar kızı çalışanlarına nasıl haklar sağlıyor

Bu haberi okuyanlar Hülya Avşar'ın çalışanı olmak için can atıyor! Bakın Avşar kızı çalışanlarına nasıl haklar sağlıyor

Magazin basınının gözde isimlerinden Hülya Avşar'ın çalışanlarına karşı tanıdığı haklar ile gündem oldu. Avşar kızının yanında çalışanlara karşı tavrı sosyal medyada beğeni topladı.

Magazin

23.01.2024, 20:17

Çalışanlarına verdiği değer ile bilinen Hülya Avşar'ın yanında çalışanlara tanıdığı haklar ile gündem oldu.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

HAFTASONU ÇALIŞTIRMIYOR

Avşar kızı, kesinlikle sigortasız eleman çalıştırmıyor, personelini hastalandığında en iyi hastanelerde tedavi ettiriyor ve aynı zamanda yaptığı iş sözleşmelerine "Ekibim en az 8 saat uyumalı, hafta sonu izin yapmalı." gibi özel maddeler eklettiriyor.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

GÖZ HAKKI PRİMİ TAKDİR TOPLADI

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; her çalışanın derdiyle birebir ilgilenen Avşar'ın, yaptığı her iş sonrası da ekibine 'göz hakkı' adıyla prim verdiği öğrenildi. 59 yaşındaki sanatçı, çalışanlarına maaşları ölçüsünde ekstra ödemeler yapıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading