Yandex Metrica

BTS hayranlarını yıkan haber! K Pop efsanesi dağılıyor, sosyal medya yıkıldı

BTS hayranlarını yıkan haber! K Pop efsanesi dağılıyor, sosyal medya yıkıldı

Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Koreli pop grubu BTS, hayranlarını üzen bir karar aldı. Veda partisi düzenleyen grup, kendi projelerine odaklanmak için ayrıldıklarını açıkladı.

Magazin

23.01.2024, 19:24

Dünyanın en popüler gruplarından BTS'in dev hayran kitlesi ile biliniyor. Geçtiğimiz yıl Butter şarkısıyla büyük ses getiren grup, Youtube ve Spotify'da 24 saatte en çok dinlenen şarkı rekorunu kırmıştı. İki kez Grammy adaylığı alan Güney Koreli grup, hayranlarını hayal kırıklığına uğratan haberi duyurdu.

Bir veda yemeği düzenleyen gruptan şoke eden açıklama geldi. Grup üyeleri, kendi projelerine odaklanmak ve tek başına proje üretmek için grubu dağıttıklarını duyurdu. 

"KİMLİĞİMİZİ BULMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Grup lideri RM, kararı gözyaşları içinde anlatırken "K-Pop ve idol sisteminin sorunu, olgunlaşmak için yeterince zaman tanınmaması. Müzik üretmeye ve bir şeyler yapmaya devam etmek zorundasınız" ifadelerini kullandı.

Solo projelere ağırlık vereceklerini söyleyen V ise "Hangi tür müzik veya yöne yönelirsek yönelelim hayranlarımızın yüzde 90'ının bizi destekleyeceğini düşünüyorum" dedi. Jimin ise "Kendi kimliğimizi bulmaya çalışıyoruz ve yorucu ve uzun bir süreç bu" diye konuştu.

SOSYAL MEDYADA BİNLERCE PAYLAŞIM YAPILDI

Açıklamanın ardından grubun hayranları sosyal medyada binlerce paylaşım yaptı. İşte o paylaşımlardan bazıları...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading