Yandex Metrica

Bruce Willis'in sağlık durumu nasıl? Afazi teşhisi konulmuştu, kötü haber geldi

Bruce Willis'in sağlık durumu nasıl? Afazi teşhisi konulmuştu, kötü haber geldi

ABD'li oyuncu Bruce Willis'e Afazi hastalığı teşhisi konulmuş ve oyunculuğu bırakma kararı almıştı. Oyuncunun sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Peki Bruce Willis'in sağlık durumu nasıl?

Magazin

23.01.2024, 20:09

Zor Ölüm, Altıncı His, Ölümsüz gibi filmlerde rol alan Bruce Willis'in geçtiğimiz aylarda afazi hastalığına yakalandığı ortaya çıkmıştı. Konuşma ve anlama gibi bilişsel yeteneklerin kaybolmasına neden olan hastalığın ardından 67 yaşındaki oyuncu, kariyerini noktaladığını açıklamıştı. Uzun süredir gözlerden uzak olan Willis'in sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

BRUCE WİLLİS'İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

RadarOnline'ın haberine göre, aileye yakın bir kaynak, Willis hakkındaki açıklamasında oyuncunun sağlık durumunun son dönemlerde daha kötüye gittiğini söyledi. Willis ve ailesinin bu nedenle sık sık bir araya geldiği öne sürüldü.

Bir kaynak, "Onun sonsuza dek burada olmayacağını biliyorlar bu nedenle her anın tadını çıkarıyorlar" ifadelerini kullandı.

Ünlü aktörün eşi Emma Hemming, oyuncunun hastalığının kendisi üzerindeki etkileri hakkında yaptığı açıklamada "Ailemin ihtiyaçları benim için her şeyden önce geliyor. Bu da beni bir kahraman yapmıyor elbette" demiş, ancak bu durumun kendi akıl sağlığını da ciddi şekilde etkilediğini söylemişti.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading