Yandex Metrica

Sitede Ara

Bruce Willis hafızasını mı kaybetti? 'Replikleri ezberleyemiyor, önüne gelen her işi kabul ediyor'

Bruce Willis hafızasını mı kaybetti? 'Replikleri ezberleyemiyor, önüne gelen her işi kabul ediyor'

Emmy ve Altın Küre ödüllü ünlü oyuncu Bruce Willis hakkında sevenlerini üzen bir iddia ortaya atıldı. Willis'in hafıza kaybı yaşadığı, bu nedenle de repliklerini ezberleyemediği öne sürüldü.

Magazin

23.01.2024, 18:58

Aksiyon filmlerinin efsane ismi ve Die Hard - Zor Ölüm serisiyle tanınan Bruce Willis, yeni filmi "Fortress: Sniper's Eye" filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü Hollywood yıldızının bir süredir demans ile mücadele ettiği öne sürüldü.

Hafıza kaybı yaşadığı iddia edilen 66 yaşındaki oyuncunun, hafızasını tamamen kaybetmemişken para kazanmak istediği için teklif edilen her projeyi kabul ettiği konuşuluyor. 

"REPLİKLERİNİ EZBERLEYEMİYOR" İDDİASI

Webtekno hastalığı aktörün yönetmen bir arkadaşının açıklandığını belirtirken, bir sosyal medya kullancısından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Kullanıcı, Wills'in repliklerini ezberleyemediğini, kulaklıkla sufle aldığını paylaştı. Gazeteci Dan Przygoda, Hollywood yıldızıyla ilgili iddiaları destekleyen bir paylaşımda bulundu. "Wilss'in repliklerini ezberlemekte güçlük çektiği için kulaklık kullandığını rol arkadaşlarından duydum" dedi.

66 yaşındaki oyuncu ise hakkında çıkan iddialara ilişkin henüz bir açıklama yapmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading