Yandex Metrica

Britney Spears'tan vasilik açıklaması: Annem ve babam hapse girmeli

Britney Spears'tan vasilik açıklaması: Annem ve babam hapse girmeli

ABD'li şarkıcı Britney Spears, geçtiğimiz günlerde babasının vasiliğinden kurtularak 13 yılın ardından özgürlüğüne kavuşmuştu. Spears, anne ve babasının hapse girmeleri gerektiğini söyledi.

Magazin

23.01.2024, 18:19

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, babası Jamie Spears'ın vasiliğinin bitmesi için verdiği yasal mücadeleyi kazandı. Baba Spears'ın 13 yıl süren vasiliği geçtiğimiz hafta sona erdi. Özgürlüğüne kavuşan Spears, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

39 yaşındaki şarkıcı, yayınladığı videoda artık otomobilinin anahtarını alabilmek ya da banka kartına sahip olabilmek gibi ufak görünen şeyleri yapmakta özgür olduğu için mutluluk duyduğunu dile getirdi. Spears, babası Jamie Spears ve annesi Lynne Spears'ın kendisine vasilik döneminde yaşattıkları nedeniyle hukuki makamların harekete geçmesi gerektiğini söyledi.

Şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

"Bana vasilik sürecinde eziyet eden annemle babam hapse girmeli. Her gün uyandığımda ailemin, vasiliği fırsat bilerek bana yaşattıklarını nasıl yapabildikleri sorusu karşısında aklım başımdan gidiyor. Yaşadıklarım çok moral bozucu ve aşağılayıcıydı! Bana yaptıkları için hapiste olmalarını gerektiren kötü şeylerden bahsetmiyorum bile. Evet, kiliseye giden annem de bu suçlamalarıma dahil."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading