Yandex Metrica

Brad Pitt 'Sonunda aptal gibi hissettim' deyip itiraf etti! Şatoda 1 yıl boyunca aramış

Brad Pitt 'Sonunda aptal gibi hissettim' deyip itiraf etti! Şatoda 1 yıl boyunca aramış

Dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Brad Pitt, GQ Dergisi'ne verdiği röportajda şaşırtan bir itirafta bulundu. Aktör, Fransa'da sahip olduğu şatosunun arazisinde bir yıl boyunca define aradığını söyledi.

Magazin

23.01.2024, 19:27

Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Brad Pitt, GQ Dergisi'ne konuştu. Pitt, Fransa'da 60 milyon dolar değerinde olan Miraval Şatosu hakkında şaşırtan bir itirafta bulundu. Ünlü aktör, bir kişinin kendisine şatonun bahçesinde büyük bir hazine olduğunu söylediğini ve bunun üzerine bir yıl boyunca define aradığını itiraf etti.

"OLDUKÇA APTAL HİSSETTİM"

Bir yıl boyunca düşündüğü tek şeyin hazine olduğunu belirten Pitt, hazineyi kendisine söyleyen kişinin sahip olduğu şirketten radar ekipmanları aldırmak için kendisini kandırdığını itiraf ettiğini anlattı. Aktör, "Oldukça aptal hissettim ama yine de itiraf edeyim hazine aramak çok heyecan vericiydi." diye konuştu.

"BOŞANDIKTAN SONRA PSİKOLOJİK SORUNLAR YAŞADIM"

Pitt, eski eşi Angelina Jolie ile boşanmasının ardından ruhsal problemler yaşadığını, rüyalarında sürekli bıçaklandığını gördüğünü anlattı. Hollywood yıldızı, uzun süre olmasa da depresyon süreci geçirdiğini söyledi.

BAŞKA BİR MACERA

Hollywood kariyerinde düşüşe geçtiğini ve son dönemlerde kendisine sürekli ne yapması gerektiği hakkında sorular sorduğunu dile getiren Pitt, "Bir şey yapmak zorunda hissettiğinizde başka bir maceraya atılmanın zamanı geldi demektir." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading