Yandex Metrica

Boşanma iddialarıyla gündeme gelen Buse Varol sessizliğini bozdu

Boşanma iddialarıyla gündeme gelen Buse Varol sessizliğini bozdu

Ünlü şarkıcı Alişan ve eşi Buse Varol'un boşanacağı iddiaları gündeme gelmişti. 2. Sayfa programına konuşan Buse Varol, iddialar hakkında konuştu.

Magazin

23.01.2024, 18:12

Selçuk Tektaş'ın vefatı nedeniyle zor günler geçiren Alişan ve Buse Varol'un boşanma kararı aldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Magazin basınında örnek çift olarak gösterilen ikilinin boşanacağı haberleri sevenlerini üzdü.

İddiaların ardından ünlü çift, geçtiğimiz gün sosyal medyadan birlikte çekildikleri bir fotoğraf karesini paylaşarak iddiaları yalanladı. 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Buse Varol, boşanacakları yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi.

"HERKESİ AYDINLATAYIM BÖYLE BİR ŞEY YOK"

İddiaları canlı yayında yalanlayan Buse Varol, şöyle konuştu:

"Allaha şükür evlilikle ya da aile ile alakalı hiçbir sıkıntımız yok. Birisi tıklansın diye 'ünlü çift boşanıyor' şeklinde haber yapmış. Galiba Alişan'la fotoğraf paylaşmıyorum diye. Ama şöyle bir durum var; Selçuk'un eşi Merve ile kız kardeş gibiyiz gerçekten. Bu süreci birlikte atlatmaya çalışıyoruz. Bu dönemde Alişan'la fotoğraf paylaşıp aşk pozları vermek istemedim. Bunu Merve'ye karşı doğru bulmadım. Bu yüzden uzun zamandır Alişan'la paylaşım yapmıyorum. Haberlerin bu yüzden çıkmış olabileceğini düşünüyorum. Ama herkesi aydınlatayım böyle bir şey yok."

"BİRAZ HASSASİYET BEKLİYORUM"

"Güzel bir evliliğim ve iki küçük çocuğum var. Gerçekten mutluyum her şey yolunda. İnsanların biraz hassas olması gerektiğini düşünüyorum. Biz ailecek çok büyük bir acı yaşıyoruz. Bu süreçte ona hep destek oluyorum. Bu kadar acı şeyler yaşarken yalan yanlış şeyler paylaşılıyor olması beni çok üzdü. Böyle bir şey kesinlikle ama kesinlikle yok. Allah inşallah hiçbir şekilde de yaşatmaz. Hiçbir sorun yok şu anda."

"SADECE İŞLE İLGİLİ ŞEYLER OLSUN İSTEDİM"

Eşi ile çekildiği fotoğrafları Instagram hesabından silmesi hakkında konuşan Varol, "Oyunculuğa 3 yıldır ara verdim. Instagram'da hep doğum fotoğraflarım, aile fotoğraflarım, annem, babam, kardeşim, eşim, çocuklarım vardı. Şimdi yeniden bir diziyle anlaştım. Aralık ayında başlayacağım. O yüzden bir temizlik yaptım kendimce. Sadece işle ilgili şeyler paylaşmak için." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading