Yandex Metrica

Boşandıktan hemen sonra nişanlanmasıyla şaşırtmıştı! Petek Dinçöz'ün nişanlısıyla ilgili gerçek ortaya çıktı

Boşandıktan hemen sonra nişanlanmasıyla şaşırtmıştı! Petek Dinçöz'ün nişanlısıyla ilgili gerçek ortaya çıktı

Bir döneme damgasını vuran isimlerden Petek Dinçöz, geçtiğimiz aylarda boşanmış ve Miami'ye yerleşme kararı almıştı. Birkaç gün önce nişanlandığını açıklayan Dinçöz'ün müstakbel eşi Nida Büyükbayraktar hakkında şaşırtan gerçek ortaya çıktı.

Magazin

03.04.2024, 00:20

'Foolish Casanova' şarkısıyla bir dönemin en popüler isimlerinden olan Petek Dinçöz, Serkan Kodaloğlu ile Temmuz 2014 tarihinde dünyaevine girmişti. Çift, oğulları Aslan'ı 2017'de kucaklarına almıştı. Ancak çift, geçtiğimiz Mart ayında 8 yıllık evliliklerini tek celsede bitirmişti. 

Dinçöz, eşi Serkan Kodaloğlu'ndan boşandıktan hemen sonra Miami'ye yerleşme kararı almıştı. Şarkıcı, geçtiğimiz günlerde bir kez daha evlilik kararı aldı. Nida Büyükbayraktar ile aşk yaşamaya başlayan Petek Dinçöz, nişanlandıklarını sosyal medya hesabından duyurdu.

Ünlü isimden yeni bir paylaşım geldi. Dinçöz, nişanlısıyla paylaştığı fotoğrafa herkesi şaşırtan bir not düştü. Nida Büyükbayraktar'ın Petek Dinçöz'ün eski aşkı olduğu ortaya çıktı. Dinçöz, paylaşımında "Ben 17 yaşında sen 26 yaşında. Bizimkisi bir aşk hikayesi." ifadelerini kullandı.

İşte Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar'ın o fotoğrafı...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading