Yandex Metrica

Boşanacaklarını duyurmuşlardı... Bilal Hancı ve Esin Çepni birlikte görüntülendi, açıklamaları şaşırttı!

Boşanacaklarını duyurmuşlardı... Bilal Hancı ve Esin Çepni birlikte görüntülendi, açıklamaları şaşırttı!

Geçtiğimiz yıl dünya evine giren Bilal Hancı ve Esin Çepni boşanma kararı aldıklarını açıklamışlardı. İkili Bebek'te yürürken görüntülendi. Kameraları gören çiftin birbirinden kaçması dikkat çekerken, "Niye kaçıyoruz bilmiyorum" demeleri şaşırttı.

Magazin

23.01.2024, 19:27

Kafalar grubu üyelerinden Bilal Hancı, geçtiğimiz yıl temmuz ayında Esin Çepni ile nikah masasına oturmuştu. Ancak geçtiğimiz günlerde ünlü çiftten kötü haber geldi. İkili, boşanacaklarını açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bilal Hancı, "Esin ile olan evlilik ilişkimizi karşılıklı olarak anlaşarak bitirmeye karar verdik. Çok iyi iki arkadaş olarak kalmaya devam edeceğiz." demişti. 

GAZETECİLERİ GÖRÜNCE KAÇTILAR

Bilal Hancı ve Esin Çepni, önceki gün Bebek'te yürürken objektiflere yansıdı. Basın mensuplarını görünce birbirinden kaçan ünlü çift, "Böyle kaçıyor gibi olduk ama niye kaçıyoruz bilmiyorum" dedi.

Sosyal medyada yaptıkları boşanma açıklaması hakkında "O öylesine yaptığımız bir açıklama değil, dost kalacağımızı söylemiştik, şimdi de arkadaşça dondurma yemeye geldik" diyen çift, ayrılık kararlarının geçerli olduğunu belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading