Yandex Metrica

Boran Kuzum'dan babasıyla ilgili duygulandıran paylaşım

Boran Kuzum'dan babasıyla ilgili duygulandıran paylaşım

Boran Kuzum, yeni yaşını geçtiği ay kaybettiği babası Bora Kuzum ile olan fotoğraflarını paylaşarak kutladı. Oyuncunun yazdığı not yürek burktu.

Magazin

03.04.2024, 18:31

'Vatanım Sensin', 'Hakan: Muhafız', 'Şahin Tepesi', 'Biz Böyleyiz' gibi yapımlarda rol alan, son olarak BluTV'nin 'Saygı' dizisinde izleyici karşısına çıkan Boran Kuzum, dün 28 yaşına girdi. Oyuncu, yaş gününü geçtiğimiz ay kaybettiği babası Bora Kuzum ile fotoğraflarını paylaşarak kutladı.

Doğum günü dilekleri için sevenlerine teşekkür eden Kuzum, paylaşımında "Ben de onsuz ilk doğum günümde sizin aracılığınızla babama teşekkür etmek istiyorum. Bugün olduğum kişiye vesile olduğu için, hayatı güzel ve anlamlı yaşamayı öğrettiği için, dürüstlüğü kibarlıkla dengelemeyi öğrettiği için ve iyi insan olmayı her şeyden üstün tutmayı gösterdiği için... Yaşadıklarımdan ve yaşattıklarından minnettarım. Sana teşekkür ederim." dedi.

"ZOR ZAMANIMDA SEVGİNİZİ ESİRGEMEDİNİZ"

Kuzum, sevenlerine "Size de zor zamanımda güç verdiğiniz ve sevginizi esirgemediğiniz için binlerce teşekkür. Siz de sevgiyle kalın..." notunu yazdı. Oyuncunun paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading