Yandex Metrica

Bircan Bali'nin yasak aşk açıklaması yaptığı kişi Gülşah Saraçoğlu mu? 'Uyuşturucu müptelası metres, magazin artığı'

Bircan Bali'nin yasak aşk açıklaması yaptığı kişi Gülşah Saraçoğlu mu? 'Uyuşturucu müptelası metres, magazin artığı'

Bircan Bali, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda bir arkadaşının kocasıyla ünlü bir kadının aşk yaşadığını söylemişti. Bali henüz isim vermezken, paylaşımın Gülşah Saraçoğlu ve Deha Bilimlier'le ilgili olduğu iddia edildi.

Magazin

02.04.2024, 17:17

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Bircan Bali, birkaç gün önce çok konuşulan bir paylaşımda bulunmuştu. Bali, Instagram hikayeler kısmında yaptığı paylaşımda ünlü bir kadının arkadaşının kocasıyla yasak aşk yaşadığını iddia etmişti.

Ünlü sunucu paylaşımında "Arkadaşımın kocasıyla geçen hafta yasak elma yemişsin çok ünlü abla! Asabım çok bozuk söylememek için zor duruyorum, hâlâ kalkmış Bircan'a kırgınım sildim onu diyormuşsun! Sen zaten sil beni metres" ifadelerini kullandı.

Bali, bir sonraki paylaşımında ise "Kim diye sormayın söylemeyeceğim şimdilik. O okur. Uyuşturucu müptelası düşük metres. Arkadaşımın kocasından uzak dur magazin artığı." yazmıştı.

Bali'nin bu paylaşımı kafaları karıştırırken, bugün magazin gündemine bomba gibi düşen bir iddia gündeme geldi. Modacı Gülşah Saraçoğlu ile şarkıcı Deha Bilimlier'in yasak aşk yaşadığı öne sürüldü.

2. Sayfa programına telefonla bağlanan ikili iddiaları reddederken, olayın ardından Bircan Bali'den imalı bir paylaşım daha geldi. Blogyagmuru isimli fenomen hesabı ise bu paylaşımı "Bircan Bali haberleri doğruladı" notu ile paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading