Yandex Metrica

Bir döneme damgasını vurmuştu! Caner Toygar yıllar sonra itiraf etti, kafasında bardak kırmasının nedeni pes dedirtti

Bir döneme damgasını vurmuştu! Caner Toygar yıllar sonra itiraf etti, kafasında bardak kırmasının nedeni pes dedirtti

Katıldığı evlilik programıyla tanınan ve bir dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Caner Toygar, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Hakkında merak edilen soruları yanıtlayan Toygar, kafasında neden bardak kırdığını ilk kez açıkladı.

Magazin

30.03.2024, 03:48

2000'li yılların başında yayınlanan 'Gelinim Olur musun?' yarışmasıyla tanınan Caner Toygar, zaman zaman gündeme gelmeye devam ediyor. Şimdilerde Esra Erol'un programında çalışan Toygar, Armağan Çağlayan'ın Youtube'da yayınlanan 'Dur Bi Dinle' programına konuk oldu. Toygar, programda hakkında yanlış bilinen olaylara ilişkin konuştu.

Ünlü isim, yıllar önce kafasında bardak kırmasına neden olan olayı ilk kez açıkladı. 

"O DÖNEM PSİKOLOJİM BOZUKTU"

Toygar, Gülben Ergen'in programında yaşananlarla ilgili şöyle konuştu:

"Gülben Ergen'in programında beni günlerce aradılar. Ben dedim ki, 'İyi değilim. Programa çıkmak istemiyorum. Biliyorum tatsızlık çıkacak. 3 ay aradılar. En son dedim ki Tülin'i yayına almayacaksanız ben geleceğim. Asla Tülin'i bağlamayacağız dediler... Zaten o dönem psikolojim bozuk. Biraz konuştuktan sonra Tülin'i bağladılar.

Tülin de o dönem sürekli yalan-doğru bir şeyler anlatıyordu. Yayına bağlanınca yine bir şeyler söyledi. Ben de sinirlendim. O an Gülben Hanım, 'Al su iç' dedi. Keşke onu yapmasaymış. Bardağı aldım, vurdum... Keşke vurmasaydım."

"BARDAĞI KAFAMA VURUNCA RAHATLADIM"

'Reklam yaptı' eleştirileriyle ilgili de konuşan Caner, "Zaten ben o günlerde çok sayıda programa, en iyi programlara çıkıyordum. Neden bardak kırayım da gündeme geleyim ki? Buradan söylüyorum pişmanım. 'Ünlülerin sinirli halleri' diye her hafta gösteriyorlar. Olmuş bitmiş, 23-24 yaşındaydım. Yaptığım doğru değil. O an bir sinir patlaması oldu. Vurunca da rahatladım, kafa yerine geldi. Ondan sonra hayata daha değişik bakmaya başladım" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading