Yandex Metrica

Beyazıt Öztürk'ten dikkat çeken açıklamalar: Herkesi kapıştıracaksın, sonra seyredeceksin

Beyazıt Öztürk'ten dikkat çeken açıklamalar: Herkesi kapıştıracaksın, sonra seyredeceksin

Komedyen ve şovmen Beyazıt Öztrük, 'O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programında Acun Ilıcalı ile yer değiştirerek yarışmanın sunuculuğunu üstlenmişti. Önceki gün Bebeköy'de görülen ünlü isim, Ilıcalı ve Beyaz Show hakkında konuşarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Magazin

12.04.2024, 23:29

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, Bebeköy'de spor yaparken geçtiğimiz gün objektiflere takıldı. Hızlıca gazetecilerin sorularını yanıtlayan komedyen, 'O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programında Acun Ilıcalı'nın jüri koltuğuna, kendisinin ise sunucu olarak yer almasıyla ilgili şu sözleri sarf etti:

Fiyatta bir şey değişmedi. Acun'un yeri çok güzelmiş. Oraya oturup herkesi kapıştıracaksın sonra seyredeceksin. Ogün Acun'un performansı çok iyiydi.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"NEREDE ESKİ HALİMİZ?"

Ilıcalı'nın 'Survivor' programında sinirlenip, sandalye fırlattığı anın sosyal medyada gündem olmasıyla ilgili yorumları sorulan Öztürk, "Artık yaşlar geçiyor. Nerede eski halimiz?" şeklinde espri yaptı.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"BİZİN DÖNEMİMİZDEKİ GİBİ DEĞİL TELEVİZYON"

"Televizyonda izlenen şeyler gittikçe azalmaya başladı. O zaman Hüsmen ve Psikopat skeçlerini yaptığımızda mesela hiç öyle şey yapılmıyordu. O dönem patlamıştı. Bizim dönemimizdeki gibi değil televizyon. Şimdi sosyal medya ve TikTok gibi başka şeyleri var. Seyirci, mizahı 2.5 saatlik programın içinde almak istiyor mu istemiyor mu belli değil."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Magazin


Loading