Yandex Metrica

Berrak Tüzünataç İbrahim Kutluay'la aşk mı yaşıyor?

Berrak Tüzünataç İbrahim Kutluay'la aşk mı yaşıyor?

Oyuncu Berrak Tüzünataç, eski basketbolcu İbrahim Kutluay ile aşk yaşadığı iddiasına açıklık getirdi. Berrak Tüzünataç, “Ben gerekli açıklamayı yaptım. Yok öyle bir şey” dedi.

Magazin

23.01.2024, 17:57

Berrak Tüzünataç’ın adı, bir süre önce Edvina Sponza ile olan ilişkisini sonlandıran eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay’la anılmış, ünlü oyuncu iddiaları yalanlamıştı. İbrahim Kutluay da “Berrak Hanım’la bir arkadaş grubumuzla hep birlikte tatil yaptık. Yazıldığı gibi bir yakınlaşma söz konusu değil, sadece arkadaşım” diyerek dedikodulara açıklık getirmişti.

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan Berrak Tüzünataç, Kuruçeşme'de görüntülendi. Hızlı adımlarla yürüyen oyuncu, ayaküstü muhabirlerle sohbet etti.Beyaz bir sweatshirt ve kot pantolon giymeyi tercih eden ünlü isim, "Hava çok soğudu o yüzden hızlı hızlı evime gitmeye çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Yeni bir film çektiklerini ve şimdi gelen projelere baktığını dile getiren Tüzünataç, "Dijitalde televizyonda önemli değil. Önemli olan karaktere heyecanlanmak. Nerede denk gelirse orada yaparım" diyerek ayrım yapmadığını sözlerine ekledi.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

İBRAHİM KUTLUAY'LA AŞK İDDİASI 

Geçtiğimiz hafta Berrak Tüzünataç'ın adı eski basketbolcu, iki çocuk babası İbrahim Kutluay ile anılmış, ikilinin Emirgan'da sarmaş dolaş eğlendiği iddia edilmişti. Bunun üzerine hem oyuncu hem basketbolcu aşk iddiasını yalanmıştı. Kendisine yöneltilen İbrahim Kutluay sorularına yanıt veren 36 yaşındaki oyuncu, iddiaları kesin bir dille yalanladı.Tüzünataç, "Adettendir diye soruyorsunuz biliyorum. Bende gerekli açıklamayı yaptım. Yok öyle bir şey" diye konuştu.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading