Yandex Metrica

Berna Laçin 'bekaretinizi koruyun' deyince takipçilerinden tepki aldı

Berna Laçin 'bekaretinizi koruyun' deyince takipçilerinden tepki aldı

Twitter'daki tuhaf tartışmalara bir yenisi eklendi. Sanatçı Berna Laçin'in Covid-19 konusunda kullandığı ifade takipçilerinin tepkisini çekince ortaya ilginç mesajlar dökülüverdi.

Magazin

28.02.2024, 22:38

Sanatçı Berna Laçin yine tuhaf bir tartışmanın odağında. Sosyal medya platformu Twitter'da çevresindeki herkesin koronavirüse yakalandığını belirterek "Bakalım ben nereye kadar dayanacağım" diyen Dr. Esin Davutoğlu Şenol'a cevap veren Laçin, "Bekaretinizi koruyunuz. Bir gün birine bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi" diye yazdı. 

Laçin korona konusunda kullandığı bekaret kelimesi takipçilerinin tepkisini çekti. Laçin'e tepki gösteren bir takipçisi, "Kovid lafına dikkat çekiyorsun Berna ama ben seks kelimeleri kullanarak dikkat çekmek isteyen insanlara benzemeye çalışmanı itici buldum. Bıktım artık bu ağızdan. Nezaketle de zeki olunabilir. Karşı taraftan bazı insanlar da yapıyor bu konuşmaları. Fark nezakette olmalı" şeklinde ifadeler kullandı. 

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

PROFİL FOTOSUNA GEL! 

Bu cevaba bozulan Berna Laçin ise "Anlamadım, yoo açıktan söyledim, imâ etmedim. 'Covid bekareti' deniyor. Sözlüğe böyle girdi dünyada. Cinsel içerikli sözler sana itici geliyorsa şimdi onu ben bilemem ama ben rahatsız olmuyorum" diyerek tepkisini dile getirdi. 

Laçin'in sözlerine bozulan hayranı bu kez "Seni şimdilik unfollow ettim Berna. Zekanla gündeme gel" deyince Laçin'in tepkisi sert oldu: "Yürü git!" 

'Asıl Nejla' kullanıcı adlı kadının profilindeki fotoğrafını paylaşan laçin, "Cinsel göndermeli kelimeden rahatsız olanın profil fotosuna gel! O zaman senin profil fotonla cevap vereyim. Efso" şeklinde yazdı.  
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading