Yandex Metrica

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç Türkiye'yi terk mi etti? Londra'ya taşınacakları iddia ediliyordu

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç Türkiye'yi terk mi etti? Londra'ya taşınacakları iddia ediliyordu

Bir süredir Londra'da yaşayan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a dönmüştü. Nişantaşı'nda görüntülenen çift, Türkiye'yi terk ettikleri yönünde çıkan iddialar hakkında konuştu.

Magazin

25.02.2024, 18:45

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, çocukları Ali, Han ve Leyla ile birlikte İngiltere'nin başkenti Londra'ya gitmişti. Çiftin artık Türkiye'de değil Londra'da yaşayacağı iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a dönen çiftten Halit Ergenç, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden oyuncu, merak edilenleri yanıtladı.

"TÜRKİYE BİZİM MEMLEKETİMİZ"

Fırsat buldukça Londra'ya gidip geldiklerini belirten Ergenç, "Biz sürekli gelip gidiyorduk. Pandemi döneminde pek gidememiştik. İstanbul’u terk etmedik ama orada bir evimiz var. Türkiye daha güzel. Burası bizim memleketimiz. Kalabalıktan kaçtığımız yok. Burada da yeri geliyor metroya biniyorum yeri geliyor dolmuşa da biniyorum." diye konuştu.

SnobMagazin'in haberine göre; oyuncu yurt dışından teklif gelmesi durumunda kabul edip etmeyeceği sorusuna "Neden olmasın. Çalışırız tabii ki. Hayırlısı" şeklinde cevap verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading