Yandex Metrica

Bergen'in katili Halis Serbest 'pişman değilim' dedi, canlı yayında küfürler savurdu!

Bergen'in katili Halis Serbest 'pişman değilim' dedi, canlı yayında küfürler savurdu!

Bergen'in hayatını anlatan film bugün gösterime girerken, şarkıcının eski eşi ve katili geçtiğimiz gün Söylemezsem Olmaz programına bağlanarak açıklamalarda bulundu. Bergen'i öldürdüğüne pişman olmadığını söyleyen Serbes, canlı yayında küfür edince yayından alındı.

Magazin

02.04.2024, 18:06

"Acıların kadını" olarak bilinen Bergen'in hayatını konu alan Bergen filmi bugün gösterime girdi. Şarkıcının katili olan eski eşi Halis Serbest, Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programına bağlanarak soruları yanıtladı.

"BENİM ONAYIMI ALMADILAR"

Bergen filminin galasında Farah Zeynep Abdullah'ın kendisine 'canavar' demesi hakkında konuşan Halis Serbest, "Bana 'canavar' diyen o bayana hiç yakıştıramadım. Ben canavar değilim. Ben her şeyden önce bir insanım. Bir film yapıyorlar. Hiç olmazsa benim onayımı almış olsalardı, gerçekten de çok iyi bir film çıkardı ortaya. Hayali bir senaryo hazırlamışlar. Hayali bir film. Olayların nerede geçtiğini bile bilmiyorlar. Gelirsiniz Adana’da yaparsınız filmi. Adana’da geçti benim olaylarım." ifadelerini kullandı.

"BERGEN'E KEZZAP ATMADIM"

Bergen'in yüzüne kezzap atıp atmadığı hakkındaki soru üzerine Halis Serbest, "Ben kezzap atmadım. Kamuoyu olayı hep böyle biliyor. Kezzabı atan ben değilim. Ben azzettirmekten ceza aldım." dedi.

"BERGEN ALKOLİKTİ"

Bergen'in kendisini aldattığını iddia eden Serbest, "Her insan için namus önemlidir. Bir sevgiyle falan beraber olmadım. Cezaevine ziyarete geldi beni, görüşmek istemedim. Müdür bey görüşmem için ısrar etti. Kendisine 'namussuzluk yapıyorsun' dedim. 'Hem yanıma geliyorsun, hem namussuzluk yapıyorsun. Seni öldüreceğim' dedim. O kaçtı, biz kovaladık. Bergen alkolikti. Çok içki içerdi. Ben vekaleti aldım, boşanmaya gittim. Bir haftada boşandım. Ondan sonra çok tahrik olayı var..." şeklinde konuştu.

"ÖLDÜRDÜĞÜME PİŞMAN DEĞİLİM"

Halis Serbest, "Bergen'i öldürdüğün için pişman mısın?" sorusuna "Hayır" diye yanıt verdi. Bu sözler üzerine Seren Serengil, "Seren Serengil, "Sizinle konuşacak hiçbir şeyimiz yok. Siz okumuş birisi değilsiniz belli. Bir cehalet var. Namus kavramı şarkı söylemekle ölçülemez. Kendini aldattığını düşündüğün kadınla yüzüne kezzap attıktan sonra beraber olmaya devam edemezsiniz." diyerek tepki gösterdi.

Bircan Bali ise "Siz aileniz için kötü bir örneksiniz. Ailenizde bir katil var. Ve hala pişman değilsiniz." dedi.

YAYINDAN ALINDI

Bu sözlerin ardından Halis Serbest, canlı yayında hakaret ve küfür etmeye başlayınca yayından alındı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading