Yandex Metrica

Bergen'in katili Halis Serbest: Kadın cinayetlerine karşıyım

Bergen'in katili Halis Serbest: Kadın cinayetlerine karşıyım

Şarkıcı Bergen'i öldüren Halis Serbest, konuk olduğu programda hem kadın cinayetlerine karşı olduğunu hem de Bergen'in annesini öldürmediği için pişman olduğunu söyledi.

Magazin

23.04.2024, 05:24

'Acıların Kadını' olarak bilinen şarkıcı Bergen'i katleden Halis Serbest, Kanal D'de ekrana gelen "Neler Oluyor Hayatta" programına röportaj verdi. Serbest, Bergen ve annesiyle ilgili tepki çeken açıklamalarda bulundu.

"PİŞMAN DEĞİLİM"

Bergen'in ölümüyle ilgili yaptığı açıklamada "Bunu kendisine söyledim. 'Sen hak ettin, seni öldüreceğim' dedim" ifadelerini kullanan Serbest, muhabirin "Pişman mısın?" sorusuna "Yok pişman değilim" yanıtını verdi.

"ANNESİNİN ÖLMEDİĞİNE ÜZÜLDÜM"

Halis Serbest, Bergen'in annesiyle ilgili de şoke eden açıklamalar yaptı. Öldürmeye gittiğinde asıl hedefinin annesi olduğunu söyleyen Serbest, "Annesi 'ölümden korkmuyorum' diyordu. İlk ona sıktım. Öldü sandım. Ölmese ben onu sağ bırakır mıydım? Annesinin ölmeyişine çok üzüldüm." diye konuştu.

"KADIN CİNAYETLERİNE KESİNLİKLE KARŞIYIM"

Serbest, kadın cinayetlerine karşı olduğuyla ilgili ifadeleriyle de herkesi şaşırttı. "Kadın cinayetlerine kesinlikle karşıyım. Bir bayan, eşine 'Ben anlaşamadım, boşanacağım' diyor. Anlaşamamışlar, olabilir. Yolun açık olsun." dedi.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Sosyal medyada birçok kullanıcı, Bergen'in katili Halis Serbest'in ekran önüne çıkarılarak mikrofon uzatılmasına tepki gösterdi. Kullanıcılar, "Bergen'in katiliyle röportaj yapıyorlar, şaka gibi", "Kadın cinayetlerini böyle normalleştiremezsiniz.", "Bu adam konuşmaya ve dinlenmeye değer bir adam mı?" şeklinde yorumlarla tepki gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading