Yandex Metrica

Bergen filminin yapımcısından Halis Serbest hakkında suç duyurusu

Bergen filminin yapımcısından Halis Serbest hakkında suç duyurusu

Bergen filminin yapımcısı Mine Şengöz, "Ailem bir şey yaparsa mani olamam" açıklamasını yapan Halis Serbest hakkında suç duyurusunda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 18:07

Şarkıcı Bergen'in katili Halis Serbest, Kanal D'de yayınlanan "Neler Oluyor Hayatta" programına konuşmuş, Bergen filmiyle ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Bergen'in hayatının film olmasıyla ilgili konuşan Serbest, "Yasal haklarımı kullanırım, belki tahammül edemem ben değil ailem kalabalık, bir şey yaparlarsa ben mani olamam." ifadelerini kullanmıştı.

Filmin yapımcısı, Halis Serbest'in açıklamaları sonrasında tehdit gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Serbest, ifadeye çağırıldı.

"İZNİM OLMADAN BERGEN FİLMİ ÇEKİLEMEZ"

Daha önce de Bergen'in filminin yapılmasıyla ilgili konuşan Halis Serbest, "Yalan yanlış bilgilerle ve ajitasyonla süsleyeceğiniz filmden vazgeçin. Kimden icazet aldınız? Bergen’in ve benim yaşadığım sancılı ilişkiye bu filmi çekmek isteyen Mine Şengöz şahit mi olmuş? Cezamı çektim bu yüzden kimse beni sorgulayamaz. Kafanıza göre yazdığınız filmle toplum nezdinde kimseyi alaşağı edemeyeceksiniz." ifadelerini kullanmıştı.

Halis Serbest

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading