Yandex Metrica

Berdan Mardini rap şarkı çıkardı, duyanlar inanamadı! Sözleri sosyal medyada gündem oldu! 'Sana kıro diyorlar'

Berdan Mardini rap şarkı çıkardı, duyanlar inanamadı! Sözleri sosyal medyada gündem oldu! 'Sana kıro diyorlar'

Son günlerde tarzıyla ve paylaşımlarıyla sıkça adından söz ettiren Berdan Mardini rap şarkı çıkardı. Şarkıcının "Ey yüreğim" adlı şarkısının sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin

08.04.2024, 15:19

Şarkıcı Berdan Mardini, geçtiğimiz günlerde spor yaparken çektiği görüntüleriyle çok konuşulmuştu. Sosyal medyayı aktif kullanan ve paylaşımlarıyla dikkat çeken şarkıcı, 'Ey Yüreğim' isimli şarkısıyla rap müzik dünyasına katıldı. 

Sözleri Ferzinde Kaya, müziği ise Hakan Demirtaş'a ait olan şarkının "Sana keko diyorlar, sana kıro diyorlar, sana gundi diyorlar" şeklindeki sözleri sosyal medyada gündem oldu. 

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"ŞAKA OLSUN LÜTFEN"

Instagram hesabından şarkıyı paylaşan Mardini, "Dünden beri yıktınız sosyal medyayı. O zaman hepiniz için ve hala dinlemeyenler için yeniden paylaşıyorum. Tüm yorumlarınızı tek tek okuyorum ve hikayelerinizi izliyorum. İyi kötü her yorumunuz fikriniz benim için her zaman değerli." notunu yazdı. 

Şarkıcının o paylaşımına "Halüsinasyon mu görüyorum", "Şaka olsun lütfen", "Yeni motivasyon şarkım bu", "Senden gundim olsun istiyorum" gibi yorumlar geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading