Yandex Metrica

Berdan Mardini ile evliyken yasak aşk yaşamıştı... Fatoş Yelliler yeni aşkını ilan etti! 'Erkeğim diye ortada gezmeyin'

Berdan Mardini ile evliyken yasak aşk yaşamıştı... Fatoş Yelliler yeni aşkını ilan etti! 'Erkeğim diye ortada gezmeyin'

Berdan Mardini ile evliyken Gökhan Göz ile yasak aşk yaşayan Fatoş Yelliler, Göz'den de ayrılmıştı. Yelliler, bu kez yeni sevgilisini paylaşarak ilişkisini duyurdu.

Magazin

08.04.2024, 13:04

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler, özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Şarkıcı ile evli olduğu dönemde Gökhan Göz ile yasak aşk yaşadığını itiraf eden Fatoş Yelliler, boşanmanın ardından Göz'den de ayrılmıştı. Sevgilisinin eşyalarını yakan Gökhan Göz, ihanete uğradığını iddia etmişti.

YENİ İLİŞKİSİNİ İLAN ETTİ

Magazin gündeminde adından sıkça söz ettiren Yelliler, yeni bir aşka yelken açtı. Yelliler, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda iş insanı Erkan Ağaoğlu ile aşk yaşadığını duyurdu. Ağaoğlu ile fotoğrafını birleştiren Yelliler, "Yorum yok" notunu yazdı.

"BOYUNUZDAN BÜYÜK LAFLAR ETMEYİN"

Fatoş Yelliler'in paylaşımından sonra Erkan Ağaoğlu'ndan da gözdağı veren bir paylaşım geldi. Ağaoğlu, "Benim olan bir şeyin arkasından ne kimse bir şey konuşabilir ne de şov yapabilir. Bazıları öyle yiğidim, erkeğim diye ortada gezmeyin. Geziyorsanız da az mert olan, delikanlı olun. Kameraların önünde şov yapmayın. Şirketlerim belli, yanıma gelin yüzüme konuşun. Ben ve hayatımdaki insanın da hakkında konuşan vatandaşlar oturun yerinizde, boynunuzdan büyük laflar etmeyin, altında kalırsınız" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading