Yandex Metrica

Bensu Soral ve Hakan Baş cephesinde sevindiren gelişme!

Bensu Soral ve Hakan Baş cephesinde sevindiren gelişme!

Bir süredir Hakan Baş'la evliliklerinde kriz yaşadıkları haberleriyle gündemde olan Bensu Soral, önceki gün Levent'te görüntülendi. Soral, boşanacakları haberlerine son noktayı koydu.

Magazin

23.01.2024, 18:40

2018 yılında nikah masasına oturan Bensu Soral ve Hakan Baş, bir süredir evliliklerinde sorun yaşıyordu. Konuyla ilgili açıklama yapan Hakan Baş, "Bensu ile uyuşamadığımızı düşündüğümüz bazı konulardan dolayı yaklaşık bir aydır çalkantılı bir dönem geçirdiğimiz doğru. Bir yandan da toparlamak için karşılıklı çaba sarf ediyoruz. Dışarıdan gelen yanlış yorumlar süreci daha da zora sokuyor. Hassasiyet rica ediyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

YENİ YILA PARİS'TE GİRDİLER

Zor günleri geride bırakan Bensu Soral-Hakan Baş çifti, yeni yılı Paris'te birlikte karşılamıştı. Eşiyle fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Soral, ilişkilerine bir şans daha verdiklerini duyurmuştu. Soral'ın alyansını yeniden takması da dikkat çekmişti.

"HER ŞEY YOLUNDA"

Soral, önceki gün Levent'te objektiflere yansıdı. Kişisel bakımlarını yaptırdığını söyleyen güzel oyuncu, evliliğiyle ilgili "Keyfimiz yerinde, her şey yolunda" diyerek krizi atlattıklarını belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading