Yandex Metrica

Bensu Soral'ın başı dolandırıcılarla dertte! Sosyal medya hesabından paylaşıp böyle uyardı

Bensu Soral'ın başı dolandırıcılarla dertte! Sosyal medya hesabından paylaşıp böyle uyardı

Bensu Soral, sosyal medya hesabından takipçilerini dolandırıcılara karşı uyardı. Güzel oyuncu, eski telefon numarasını kullanan kişiler olduğunu söyleyerek uyarı paylaşımı yaptı.

Magazin

23.01.2024, 19:51

Şimdilerde Tuzak dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Bensu Soral'ın başı dolandırıcılarla derde girdi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dolandırıcılara karşı takipçilerini uyardı. Soral, eski telefon numarasının dolandırıcılık girişimi için kullanıldığını belirtti.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

"ESKİ NUMARAMI KULLANAN KİŞİ ADIMA PARA İSTİYOR"

Bensu Soral, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Merhabalar, 2018 yılında iptal ettirdiğim ve bir daha hiç alakam olmayan hattımla ilgili bazı dolandırıcılık duyumları alıyorum. 533...88 numaralı eski hattımın yeni sahibi, adımı kullanarak insanlardan para istiyor. Bu bahsettiğim numaradan herhangi bir mesaj alırsanız lütfen itibar etmeyiniz. Yaşanan durumla ilgili hukuki süreç başlatılmıştır. Sevgiler"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading