Yandex Metrica

Bella Hadid sınırları aştı, son pozları sosyal medyayı salladı! Üstsüz fotoğrafları olay yarattı

Bella Hadid sınırları aştı, son pozları sosyal medyayı salladı! Üstsüz fotoğrafları olay yarattı

Son dönemde açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren dünyaca ünlü model Bella Hadid, bir dergiye verdiği pozlarla gündeme geldi. Hadid'in cüretkar pozları sosyal medyayı adeta salladı.

Magazin

27.02.2024, 19:32

Bella Hadid, hem sosyal medya paylaşımlarıyla hem açıklamalarıyla magazin gündeminde kendisine yer bulmaya devam ediyor. Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Hadid, bir dergi için verdiği pozlarla olay oldu. 

Üstü neredeyse çıplak olarak poz veren Hadid, o fotoğrafları Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü modelin paylaşımı kısa süre içinde beğeni yağmuruna tutuldu. 

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

HASTALIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Bella Hadid, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada Lyme hastalığı ile mücadele ettiğini açıklamıştı. Uykusuzluk, baş ağrısı, ışığa ve gürültüye hassasiyet gibi yaklaşık 30 semptom yaşadığını belirten model, "Her gün istisnasız bu semptomların 10 tanesini yaşıyorum. Muhtemelen 14 yaşımdan beri böyle ama 18 yaşıma bastığımda semptomları daha agresif şekilde hissetmeye başladım." demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading