Yandex Metrica

Batuhan Karacakaya ile Mert Öcal kavga etti! Survivor'da acil durum konseyi toplandı

Batuhan Karacakaya ile Mert Öcal kavga etti! Survivor'da acil durum konseyi toplandı

Survivor'ın yeni bölüm fragmanında Batuhan Karacakaya ve Mert Öcal arasında kavga çıktı. Birbirine saldıran ikili, adada tansiyonun zirve yapmasına neden oldu. Bu duruma kayıtsız kalamayan Acun Ilıcalı da Survivor 2022'de acil durum konseyini topladı. İşte detaylar...

Magazin

23.01.2024, 19:00

Survivor 2022'de tansiyon zirve yapmış durumda. Birbirinden zorlu parkurlarda açlığa rağmen tüm güçlerini sarf eden yarışmacılar tahammül seviyelerini zorluyor. Son olarak performansı ve söylemleriyle adı öne çıkan Batuhan Karacakaya ile Mert Öcal arasında kavga yaşandı.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

TENCERE YIKAMA TARTIŞMASI ÜZERİNDEN KAVGA BAŞLADI

Survivor yeni bölüm tanıtımında yarışmanın başından bu yana birbirlerine soğuk olan Batuhan Karacakaya ve Mert Öcal bulaşık yıkama tartışmasına tutuştu.

İlk olarak Mert, "Arkadaşlar Batuhan yıkayacak tencereyi" diyor. Ardından karşı karşıya gelen ikili tartışmaya başladı. Mert Batuhan'a, "Adem yıkıyor, Atakan yıkıyor, Barış herkes yıkıyor" dedi. Ardından Batuhan'ın ne dediği anlaşılmayan karşılığı sonrası eline odun almaya çalışan Mert önce Batuhan'a ardından yere fırlatmak istedi. Sonra Batuhan'a bağırarak üzerine yürüdü. Bunun üzerine sinirlenen Batuhan, "ne yapıyorsun" diyerek Mert'i itti.

Takım arkadaşlarının araya girmesiyle daha çok sinirlenen Batuhan, eline tahta parçası alıp Mert Öcal'ın üzerine yürümek istese de Adem Kılıçcı engel oldu. O anlarda Batuhan'ın "Yeter. ben bitiriyorum" sözleri görüntülere yansıdı.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

"BİR SANİYE BİLE KALMAK İSTEMİYORUM"

Kavgadan sonra acil durum konseyini toplayan Acun Ilıcalı'ya açıklama yapan Mert, "Ben burada bu arkadaşla kesinlikle bir saniye bile kalmak istemiyorum. Ya bu kim Acun ağabey bana böyle konuşabiliyor? Sen kimsin de geleceksin bana konuşacaksın böyle..." sözlerini kullandı.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

BATUHAN'DAN MERT'E İĞNELİYİCİ SÖZLER

Mert'in ithamlarına karşı kendisini savunan Batuhan ise, "Survivor'a hiçbir katkısı olmayan bir insan ne performans olarak ne ada hayatı olarak. Ona buna bağıracak. Odunu oraya buraya atacak…" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading