Yandex Metrica

Baht Oyunu'nun yıldızı Aytaç Şaşmaz yeniden setlere dönüyor! Yeni projesindeki rolü olay yaratacak

Baht Oyunu'nun yıldızı Aytaç Şaşmaz yeniden setlere dönüyor! Yeni projesindeki rolü olay yaratacak

Baht Oyunu dizisiyle önemli bir çıkış yakalayan Aytaç Şaşmaz yeniden setlere dönüyor. Oyuncu, Alper Çağlar'ın yöneteceği İlk Göktürk filminde rol alacak.

Magazin

23.01.2024, 18:28

Son dönemin başarılı oyuncularından biri de Baht Oyunu dizisiyle çıkış yakalayan Aytaç Şaşmaz oldu. Baht Oyunu'nun final yapmasının ardından Şaşmaz'ın yeni projesi merak edilirken, oyuncunun yeni bir filmde rol alacağı ortaya çıktı.

23 yaşındaki genç oyuncu, ilk olarak 2017 yılında yayınlanmaya başlayan Hekimoğlu dizisiyle adını duyurmuştu. Hekimoğlu'nun ardından Cemre Baysel ile Baht Oyunu'nda rol alan Aytaç Şaşmaz, canlandırdığı Bora karakteriyle adından söz ettirmeyi başardı. Dizinin final yapmasından sonra bir süre ekrandan uzak olan Aytaç Şaşmaz'ın yeni projesi belli oldu.

Oyuncu, yönetmenliğini Alper Çağlar'ın yapacağı İlk Göktürk filminde rol alacak. Üçleme olması planlanan filmin ilk bölümü olan İlk Göktürk, Türk tarihi ve mitolojisinden olay ve karakterlere yer verecek. Aytaç Şaşmaz filmde İstemi Yabgu'yu canlandıracak. Filmin başrolünü Alman oyuncu Robert Maaser üstlenirken, kadroda Murat Serezli ve Tuğba Sunguroğlu gibi isimler de yer alacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading