Yandex Metrica

Babasını kaybeden Ebru Şallı kendisini eleştirenlere ateş püskürdü: Kimse hesap soramaz!

Babasını kaybeden Ebru Şallı kendisini eleştirenlere ateş püskürdü: Kimse hesap soramaz!

Babasının vefatıyla sarsılan Ebru Şallı 'teve2 Magazin Masası'nda sosyal medyadan gelen eleştirilere yanıt verdi. Şallı, 'İster cilt bakımı yaptırırım, istersem evde oturup ağlarım. Bunun hesabını kimseye vermem.' dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:23

Ebru Şallı, geçtiğimiz günlerde babasını kaybetmişti. Sosyal medya hesabından yaptığı reklam nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulan Şallı, "teve2 Magazin Masası" programına telefonla bağlanarak eleştirilere yanıt verdi.

"HESABI PROFESYONELLER YÖNETİYOR"

Vefat haberini Amerika'da aldığını söyleyen Şallı, hiç uyumadan Bodrum'a gittiğini anlattı. Ünlü manken, "Anlaşma yaptığımız marka kurumsal, arayıp; 'onu koyun, bunu koyun' demedik. Ne telefona bakabildim ne de kimseyle konuşabildim. Beni arayanlara bir gün sonra döndüm. Herhangi bir telefon görüşmesi yapabilecek durumda değildim. Bu marka paylaşımı yapınca otomatik olarak Ebru Şallı hesabına da düşüyor, bu profesyonellere bıraktığımız bir iş. Onlar yönetiyorlar hesaplarımızı." dedi.

"NE ARA BU KADAR KÖTÜ OLDUK?"

Ebru Şallı, açıklamasının devamında "Ne ara bu kadar kötü oldu insanlar, bir insan evladı babasını kaybediyor altında kötülük arıyorlar. Ne ara bu kadar kötü olduk? Önce baş sağlığı dilemeyi öğrenelim. Ondan sonra eleştirelim, herkesin ailesi var. Hiç kimse ne oldum demesin ne olacağım desin!" ifadelerini kullandı.

"BANA KİMSE HESAP SORMASIN"

Babasının 3-4 yıldır hasta olduğunu, hiçbir zaman çok kötü olmadığını belirten Şallı, Pars'tan sonra üzüntü yaşadığını söyledi. Ünlü manken, "Ben şunun şımarıklığını yapamam ben bu dünyada tek evladını kaybeden anne değilim. Bunu herkes, her anne yaşıyor. Ben tanınan bir insanım iyi örnek olacağm ki onlar da hayata dönsünler; işlerine güçlerine, diğer çocuklarıyla, aileleriyle bir arada olsunlar. Yoksa hayata küsmek çok kolay. Bu kadar aşağı düşmemeli bu iş. Ben babamı kaybettim, bana kimse hesap sormasın." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading