Yandex Metrica

Ayşecan Tatari'yi çileden çıkaran olay! Kızını muayene eden doktorun mesajıyla şoke oldu

Ayşecan Tatari'yi çileden çıkaran olay! Kızını muayene eden doktorun mesajıyla şoke oldu

Ayşecan Tatari, geçtiğimiz gün kızı Müjgan'ı doktora götürdü. Ünlü oyuncu, eve döndüğünde aldığı mesajla şoke oldu. Tatari, doktorun kendisine gönderdiği mesajı sosyal medya hesabında ifşa etti.

Magazin

23.01.2024, 18:50

Bir dönem Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Duygu karakteriyle hafızalara kazınan Ayşecan Tatari, önceki gün 1.5 yaşındaki kızı Müjgan'ı göz doktoruna götürdü. Kontrollerden sonra evine dönen oyuncu, kızını muayene eden doktorun yanlışlıkla kendisine attığı mesajı görünce neye uğradığını şaşırdı.

Kızı Müjgan'ı muayene eden doktor, Ayşecan Tatari'nin kızıyla ilgili "Ay ömrümü yedi bu çocuk bugün benim. Aşırı sinir oldum" ifadelerini yanlışlıkla oyuncuya gönderdi. Tatari, o mesajı Instagram hesabında ifşa etti.

"DEDİKODUYU YANLIŞIKLA BANA ATMIŞ"

Oyuncu, "Size de iyi akşamlar Aslı Hanım. Bakın, bu hanımefendi bugün Müjgan'ın göz ölçümünü yaptı. 1,5 yaşındaki kızım, daha önce hiç görmediği aletler karşısında korkup ağladı. Sonra da o günkü 'hasta'sıyla ilgili yapacağı dedikoduyu bana atmış yanlışlıklar. Nasıl? Buradan şunu çıkarabilir miyiz? Hasta gizliliği aslında çiğnenebilen bir haktır ve hastayken yaptıklarımıza dikkat mi etmeliyiz?" ifadelerini kullandı.

HASTANE HAREKETE GEÇTİ

Tatari'nin paylaşımı kısa sürede gündem olurken, hastane yönetiminden konuyla ilgili hamle geldi. Yetkililerin oyuncu ile iletişime geçtiği, süreci takip edeceklerini bildirdikleri öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading