Yandex Metrica

Ayşe Tolga'ya hırsızlık şoku! Temizlikçisi evini soydu

Ayşe Tolga'ya hırsızlık şoku! Temizlikçisi evini soydu

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Seksenler'de rol alan Ayşe Tolga, temizlikçisi tarafından soyulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Oyuncunun 1 milyon lira zararının olduğu öğrenildi.

Magazin

23.01.2024, 18:31

Seksenler dizisinde hayat verdiği Gülden karakteriyle adından söz ettiren Ayşe Tolga, evine temizlik için gelen çalışanı tarafından soyulduğunu iddia ederek savcılığa şikayette bulundu. Tolga, kaybının yaklaşık 1 milyon lira olduğunu belirtti.

Ayşe Tolga, yaklaşık 2 yıldır evinde temizlik işlerine yardımcı olması için H.T. isimli şahısla çalışıyordu. Bir komşusuna da tavsiye eden Tolga, komşusundan aldığı telefonla şoke oldu. Komşusu, evde yapılan temizlikten sonra mücevherlerinin kaybolduğunu söyledi. Şüphelenen oyuncu, evine gidip kasasını kontrol etti.

EŞYALARININ YERİNDE OLMADIĞINI GÖRDÜ

Yatak odasındaki kasasının açılmış olduğunu fark eden Tolga, kasadaki saatleri, yüzükleri, değerli eşya ve paralarının yerinde olmadığını gördü. Oyuncu, polise giderek 1 milyon lira değerindeki mücevher ve parasının çalındığını söyleyerek temizlikçisi H.T.'den şikayetçi oldu. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading