Yandex Metrica

Aygün Aydın Hakan Sabancı ile görüntülenen Şeyma Subaşı'na ateş püskürdü! Zehir zemberek sözler 'Babam yaşındaki adamları...'

Aygün Aydın Hakan Sabancı ile görüntülenen Şeyma Subaşı'na ateş püskürdü! Zehir zemberek sözler 'Babam yaşındaki adamları...'

Hakan Sabancı ve Şeyma Subaşı'nın aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Söylemezsem Olmaz programında ikilinin aşkı konuşulurken, Seren Serengil Aygün Aydın ve Şeyma Subaşı'nın aynı tarzda olduğunu söyledi. Bunun üzerine Aygün Aydın Şeyma Subaşı'na zehir zemberek sözler söyledi.

Magazin

23.01.2024, 19:03

Geçtiğimiz haftalarda Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ayrılan Şeyma Subaşı, yine bir aşk haberiyle gündeme geldi. Subaşı, Dila Tarkan'ın düğününde Hakan Sabancı ile yakın görüntüler verdi. İkili daha sonra Bebek'te de birlikte objektiflere yansıdı. Subaşı ve Sabancı'nın aşk yaşadığı iddia edildi.

İkilinin aşk yaşadığı iddiası Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'nun sunduğu Söylemezsem Olmaz programında konuştu. Serengil, Hakan Sabancı'nın eski sevgilisi Aygün Aydın ve Şeyma Subaşı'nın aynı türde insanlar olduğunu söyledi. Bu sözlerin ardından Aydın'dan paylaşım gecikmedi. Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Şeyma Subaşı'nı sert bir dille eleştirdi.

"EVLİ ERKEKLERİ AYARTMIYORUM"

Aygün Aydın'ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Şeyma ile Aygün'ün farkı yok demişler. Hayır düzelteyim ben evli erkekleri ayartıp başka kadınların çocukların hakkına girmiyorum. Ya da babam yaşındaki adamları cüzdan olarak kullanmıyorum biz aynı kulvarda değiliz. Ben yalnızca bekar bir adama aşık oldum, kötü biri çıkınca da her insan gibi üzüldüm sadece bu. Biz Şeyma ile aynı kulvarda değiliz.

İster takdir edin ister etmeyin ben yıllarca ekranlarda çalıştım, küçük büyük rol demeden oyunculuk yaptım. Yeri geldi kendi işimi yaptım yeri geldi garsonluk yaptım, zengin adamların üzerinden asalak gibi yaşayıp başkalarının malıyla hava atmadım hiçbir zaman! Bunu daha önce de söylemiştim, şimdi de sözlerimin arkasındayım"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading