Yandex Metrica

Ayça Ayşin Turan'ı ağlatan soru! Gözyaşlarına boğuldu! 'Çocukluğum bitti'

Ayça Ayşin Turan'ı ağlatan soru! Gözyaşlarına boğuldu! 'Çocukluğum bitti'

Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu Empati programına konuk oldu. Yaşadığı zor günleri anlatan oyuncu, babasını kaybettiğinde çocukluğunun bittiğini söyledi.

Magazin

23.01.2024, 20:01

Ayça Ayşin Turan, kariyerindeki başarısının yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Alp Navruz ile yollarını ayıran oyuncu, katıldığı bir programda anlattıklarıyla herkesi üzdü.

NTV'de Ahmet Mümtaz Taylan'un sunumuyla ekrana gelen Empati programı, konukların hikayeleriyle konuşulmaya devam ediyor. Programa son olarak oyuncu Ayça Ayşin Turan konuk oldu. Gerçek yaşam hikayelerinin anlatıldığı programda Turan, Taylan'ın sorularını yanıtladı. 

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"DIŞARIYA GÜLÜYORUM İÇİMDEN AĞLIYORUM"

Geçtiğimiz yıl babasını kaybeden güzel oyuncu, babasından konu açılması üzerine gözyaşlarına hakim olamadı. "Baban ile ilişkin nasıldı, onu kaybettikten sonra hayata bakışın değişti mi?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

 "Babam ile çok güzel bir ilişkimiz vardı. Babamın ölümüyle çocukluğumun bittiğini hissettim. Son bir yıldır dışarıya gülüyor ama içimden ağlıyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading