Yandex Metrica

'At gibi aşığım' demişti! Şarkıcı İrem Derici'nin yeni sevgilisi eski Survivor yarışmacısı çıktı

'At gibi aşığım' demişti! Şarkıcı İrem Derici'nin yeni sevgilisi eski Survivor yarışmacısı çıktı

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici'nin 'At gibi aşığım' dediği yeni sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı.

Magazin

01.03.2024, 14:30

Sivri dilli şarkıcı  İrem Derici, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor.  Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımda, ''At gibi aşığım ama hiç çaktırmıyorum süperim'' diyen İrem  Derici'nin kiminle aşk yaşadığı ortaya çıktı. İkiliyi sosyal medya da paylaşım yaptı. 

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

SEVGİLİSİ ESKİ SURVİVOR YARIŞMACISI 

35 yaşındaki İrem Derici gönlünü kendisinden 6 yaş küçük eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan'a kaptırdı. 

Sosyal medya hesaplarından aynı kahvaltı sofrasını paylaşan Derici ve Işıktutan'ın aşk yaşadığı söyleniyor. 

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

ATAKAN IŞIKTUTAN KİMDİR?

Atakan Işıktutan 1994 yılında dünyaya geldi. 2016'da İstanbul Maltepe Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünde yüksek lisansa başladı.

2013'te basketbolu bıraktı ve fonksiyonel fitness adı altında CrossFit'le tanıştı. Son yıllarda CrossFit yarışmalarına katılıp başarılar sergiledi.2018'de yapılan son şampiyonada kendi kategorisinde 1. yine aynı sene yapılan salon Türkiye Kürek Şampiyonası'nda 2. oldu. Işıktutan diksiyon ve oyunculuk eğitimleri aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading