Yandex Metrica

Aslı Bekiroğlu'ndan Çağrı Telkıvıran açıklaması! 'Ben değil onlar terk etti'

Aslı Bekiroğlu'ndan Çağrı Telkıvıran açıklaması! 'Ben değil onlar terk etti'

Kubilay Aka ve Aslı Bekiroğlu'nun el ele görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ardından Çağrı Telkıvıran'ın Biran Damla Yılmaz'la aşk yaşamaya başladığı ortaya çıkmıştı. ASlı Bekiroğlu'ndan konuyla ilgili açıklama geldi.

Magazin

02.03.2024, 16:42

Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun başrollerini üstlendiği Bergen filminin galası önceki gün Uniq İstanbul'da gerçekleşti. Galaya birçok ünlü ismin yanı sıra Bergen'in ailesi de katıldı.

Son günlerde Kubilay Aka ile aşk yaşadığı iddia edilen Aslı Bekiroğlu da galaya katılanlar arasındaydı. 26 yaşındaki oyuncu, "Bergen'in hayatını çok merak ediyorum, böyle acılı kadın rollerinde yer almak isterdim" diye konuştu.

"KOLUNA GİRMİŞTİM"

Gazetecilerin Kubilay Aka ile ilgili soruları üzerine Bekiroğlu, "Orada arkadaş çevremle beraberdik, zaten videoyu da Doğu Demirkol çekti. El ele değil, koluna girmiştim. Aşk haberleri asılsız" şeklinde yanıt verdi.

İMALI AÇIKLAMA

Oyuncunun geçtiğimiz günlerde bir fenomenin doğum günü partisinde Çağrı Telkıvıran ve Biran Damla Yılmaz'ı görünce mekanı terk ettiği iddia edilmişti. Haberler hatırlatılınca Bekiroğlu, "Mekanı ben değil, beni görünce onlar terk etti. Ne diyeyim onlara da mutluluklar dilerim. Yalnızım ben de" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading